Η Βάσω Βασιλειάδου στη Μικρή Σκηνή

Στη Μικρή Σκηνή την Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023, στις 21.30, θα γίνει ένα παραδοσιακό και σμυρναίικο γλέντι με την Βάσω Βασιλειάδου και την ορχήστρα της για να κλείσει πανηγυρικά τον πρώτο της κύκλο στα μουσικοθεατρικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης.

Η “Μικρή Σκηνή” θα γίνει μία μεγάλη αγκαλιά για να χωρέσει τη Βάσω Βασιλειάδου και τους μουσικούς της, σε ένα γλέντι που θα ανοίξει τις καρδιές μας και θα κλείσει την Μικρή Σκηνή για το καλοκαίρι.

Μετά από την πρώτη σεζόν λειτουργίας, οι άνθρωποι της Μικρής Σκηνής, σας ευχαριστούμε για την αγάπη που δείξατε στο νέο αυτό εγχείρημα και σας προσκαλούμε να γλεντήσουμε να χορέψουμε παραδοσιακά και σμυρνέικα τραγούδια και να ευχηθούμε καλό καλοκαίρι και καλή μας αντάμωση ξανά το φθινόπωρο!

Μαζί μας οι Βάσω Βασιλειάδου τραγούδι, Ιάκωβος Μωυσϊάδης λαούτο & τραγούδι, Νικόλας Δελιβασίλης βιολί, Δημήτρης Μπίλης κλαρίνο, Γιώργος Πάντας κρουστά.

► Info

Παρασκευή 2 Ιουνίου 2023
Μικρή Σκηνή
Επταλόφου 14, Κ. Τούμπα
Ώρα έναρξης: 21.30
Τιμή εισόδου: 7€
Κρατήσεις: 6944 503542


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να αποφύγετε οποιαδήποτε τυχόν ταλαιπωρία σε περίπτωση που υπάρχει κάποια έκτακτη αλλαγή στο πρόγραμμα, ώρα έναρξης, soldout,  ακύρωση κλπ

  • ΟΛΑ όσα γίνονται στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: Ημερολόγιο Εκδηλώσεων

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως