Η Warner ασκεί βέτο στην J.K Rowling: Δεν θα συμμετάσχει στο reunion του Χάρι Πότερ

Από το 2019, η J.K Rowling προκαλεί την οργή διασημοτήτων, ακτιβιστών και ένθερμων θαυμαστών του Χάρι Πότερ, λόγω των αμφιλεγόμενων απόψεών της για τα τρανς άτομα και τα δικαιώματα που πρέπει ή δεν πρέπει να έχουν. Και καθώς συνεχίζει να εκφράζει ανοιχτά αυτές τις απόψεις και να τις υποστηρίζει, η WarnerMedia αποφάσισε αθόρυβα να μην προσθέσει τον δημιουργό στο reunion για την 20η επέτειο από την πρώτη ταινία.

Η Warner δημοσίευσε τη λίστα των συμμετεχόντων στους οποίους δεν ανήκει η συγγρσφέας ενώ, σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η J.K Rowling αν συμμετάσχει στο project, θα το κάνει μόνο μέσα από εικόνες και βίντεο αρχείου.

Στο reunion θα συμμετέχει προφανώς η χρυσή τριάδα των Daniel Radcliffe, Rupert Grint και Emma Watchon ενώ στο καστ θα συμπεριλαμβάνονται επίσης οι: Helena Bonham Carter, Tom Felton, James Phelps, Oliver Phelps, Robbie Coltrane, Ralph Fiennes, Jason Isaacs, Gary Oldman, Alfred Enoch, Matthew Lewis, Evanna Lynch, Imelda Staunton, Mark Williams, Bonnie Wright, και Ian Hart.

Διαβάστε σχετικά:

Χάρι Πότερ: Οι πρωταγωνιστές επιστρέφουν στο Χόγκουαρτς! (ΒΙΝΤΕΟ)

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως