Ιδανικό συνδυασμό καλοκαιρινής απόδρασης και ψυχαγωγίας σε Σταυρό και Ασπροβάλτα προσφέρει ο δήμος Βόλβης

Ιδανικό συνδυασμό καλοκαιρινής απόδρασης και ψυχαγωγίας σε Σταυρό και Ασπροβάλτα προσφέρει ο δήμος Βόλβης

Την Πολιούχο του Σταυρού, την Αγία Παρασκευή, τιμά αυτό το Σαββατοκύριακο η έδρα του δήμου Βόλβης, με μια σειρά εκδηλώσεων, που αρχίζουν το Σάββατο 25 Ιουλίου 2015 στις 19.00 στον Ι.Ν. Αγίας Παρασκευής Σταυρού, με Μέγα Πανηγυρικό Εσπερινό χοροστατούντος του Μητροπολίτη Ιερισσού, Αγίου Όρους και Αρδαμερίου κ.κ. Θεοκλήτου,
Αμέσως μετά θα ακολουθήσει η Λιτανεία της Ιερής Εικόνας, μέσα από τους δρόμους του Σταυρού, ενώ την επόμενη μέρα το πρωί στις 07.00, θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία.
 
Γιορτή Σαρδέλας στον Σταυρό
 
Οι ψυχαγωγικές εκδηλώσεις στον Σταυρό, αρχίζουν στις 20.30 το βράδυ της Κυριακής 26 Ιουλίου 2015 από τις χορωδίες του Πολιτιστικού Συλλόγου Σταυρού «Μέγας Αλέξανδρος» (παιδική-νεανική και γυναικεία-νεανική) οι οποίες υπό την καθοδήγηση της Μαρίας Κουβακλή, θα παρουσιάσουν ένα αφιέρωμα στον ελληνικό κινηματογράφο, αλλά και ειδικό αφιέρωμα με τραγούδια που αναφέρονται στην θάλασσα.
Οι εκδηλώσεις κορυφώνονται το ίδιο βράδυ με την Γιορτή Σαρδέλας, καθώς στον χώρο του λιμανιού, κάτοικοι κι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να γευθούν τις νόστιμες σαρδέλες του Στρυμονικού κόλπου, προσφορά των ψαράδων του Σταυρού, που θα ψήνονται πάνω σε μεγάλες ψησταριές.
 
Συναυλία Locomondo στην Ασπροβάλτα
 
Τη δυνατότητα να συνδυαστεί ένα διήμερο στις αμμουδιές του Σταυρού και της Ασπροβάλτας, παράλληλα με σημαντικές εκδηλώσεις, προφέρει αυτό το Σαββατοκύριακο 25 και 26 Ιουλίου 2015, ο δήμος Βόλβης στο πλαίσιο του προγράμματος «Πάμε Βόλβη – Καλοκαίρι 2015», το οποίο οργανώνει ο Οργανισμός Πολιτισμού, Αθλητισμού και Περιβάλλοντος (ΟΠΑΠ). 
Εκτός από τη Γιορτή Σαρδέλας στον Σταυρό, μια άλλη ψυχαγωγική πρόταση προσφέρεται στην Ασπροβάλτα. Ειδικότερα το Σάββατο 25 Ιουλίου 2015, οι Locomondo ξεσηκώνουν στους δικούς τους ρυθμούς μικρούς και μεγάλους στη συναυλία που δίνουν στις 21.00 στο Γήπεδο της Ασπροβάλτας. 
 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως