Πολεοδομία

Ιδρύεται τμήμα Πολεοδομίας στον Δήμο Θερμαϊκού

Ο Δήμος Θερμαϊκού μεγαλώνει και ισχυροποιείται με την ίδρυση τμήματος Πολεοδομίας, υλοποιώντας ένα χρόνιο αίτημα των δημοτών.
Από την 1η Νοεμβρίου 2022 το νεοσύστατο τμήμα θα ξεκινήσει τη λειτουργία του στο κτίριο των εγκαταστάσεων των Τεχνικών Υπηρεσιών, στην είσοδο της Περαίας, δίνοντας τη δυνατότητα σε όλους τους δημότες για άμεση και γρήγορη διεκπεραίωση των ζητημάτων τους.
Όλες οι πολεοδομικές υποθέσεις που απασχολούν τους δημότες του Δήμου Θερμαϊκού, θα αρχίζουν και θα τελειώνουν εδώ, στον Δήμο στο Τμήμα της Πολεοδομίας.
Πλήρως εξοπλισμένο και στελεχωμένο, από δύο μηχανικούς, έναν τοπογράφο και έναν αρχιτέκτονα, το γραφείο Πολεοδομίας του Δήμου μας θα εξυπηρετεί όλες τις ανάγκες που θα προκύπτουν, εύκολα και γρήγορα!
Παράλληλα, με την εγκατάσταση της Πολεοδομίας, ο Δήμος Θερμαϊκού Θεσσαλονίκης μεγαλώνει κατά 7.000 στρέμματα, τα οποία βρίσκουν εφαρμογή στο γενικό πολεοδομικό σχέδιο (επί της ουσίας «απεγκλωβίζονται») με τη δυνατότητα αξιοποίησης των εκτάσεων αυτών να είναι, πλέον, μία άμεση προοπτική.