ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: BODYFIT σε στρατηγική εκπαιδευτική συνεργασία

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 FC

Με ιδιαίτερη χαρά το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει το νέο εκπαιδευτικό συνεργάτη του στον τομέα Αθλητισμού, τη Bodyfit, μια από τις μεγαλύτερες ευρωπαϊκές αλυσίδες γυμναστηρίων!

Στο πλαίσιο της συνεργασίας οι σπουδαστές Προπονητικής θα έχουν την ευκαιρία να πραγματοποιούν μέρος των μαθημάτων εξειδίκευσης τους, συνοδευόμενοι από τους εκπαιδευτές τους, στις σύγχρονες εγκαταστάσεις του γυμναστηρίου στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.

BODYFIT

Επιπλέον, οι επαγγελματίες fitness coaches του γυμναστηρίου θα προσφέρουν την τεχνογνωσία και την εμπειρία τους στους σπουδαστές κατά τη διάρκεια της χρονιάς, μέσα από εξειδικευμένα σεμινάρια και webinars.
Με την επίδειξη της ανανεωμένης Benefit Card, τα γυμναστήρια της αλυσίδας Bodyfit στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, στη Θέρμη και στη Σταυρούπολη, προσφέρουν ειδικές τιμές και προνόμια σε όσους σπουδαστές επιθυμούν να γίνουν μέλη, ανεξαρτήτως ειδικότητας σπουδών.

BODYFITBODYFIT

Η αλυσίδα γυμναστηρίων Bodyfit ακολουθεί πάντα τις τελευταίες τάσεις στο χώρο του fitness και προσφέρει στους αθλούμενους εξαιρετικά καινοτόμες υπηρεσίες, καθώς επίσης μηχανήματα τελευταίας τεχνολογίας και καθοδήγηση από μια ομάδα άρτια εκπαιδευμένων επαγγελματιών της άθλησης.

BODYFITBODYFIT

Η Προπονητική Αθλημάτων του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αποτελεί μια σύγχρονη και επίκαιρη ειδικότητα με μεγάλη επαγγελματική αποκατάσταση, που προσφέρει δυνατότητα επιλογής εξειδίκευσης σε όλα τα βασικά αθλήματα: Ελεύθερη Γυμναστική, Βάρη, Ποδόσφαιρο, Μπάσκετ, Τένις, Κολύμβηση, Στίβο, Βόλεϊ.

BODYFIT

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 καλωσορίζει μια ακόμα μεγάλη συνεργασία, παραμένοντας πιστός στη δέσμευση του για παροχή ποιοτικής επαγγελματικής κατάρτισης, σύμφωνα με τις τελευταίες εξελίξεις κάθε κλάδου.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως