24 C
Thessaloniki
24 C
Athens

ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360: H σχολή που καθιέρωσε τις ειδικότητες της Μηχανολογίας στο Υπουργείο Παιδείας από το 1971!

Η Μηχανολογία ήταν η παρθενική ειδικότητα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, μιας και ο ιδρυτής του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 Κωνσταντίνος Καρανταλής είχε την ιδιότητα του μηχανικού αεροσκαφών!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 φέτος κλείνει 50 χρόνια από τη στιγμή που οι πρώτοι σπουδαστές Μηχανολογίας μπήκαν στις εγκαταστάσεις του.

Με μισό αιώνα εμπειρίας στην εκπαίδευση και έχοντας καταρτίσει χιλιάδες νέους μηχανικούς, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι η κορυφαία επιλογή στις σχολές τεχνικών επαγγελμάτων.

Το ισχυρό δίκτυο στρατηγικών συνεργασιών με τις μεγαλύτερες εταιρίες στον κλάδο της Μηχανοτρονικής δίνει τη δυνατότητα της καλύτερης επαγγελματικής αποκατάστασης στους σπουδαστές μας.

Η εμπιστοσύνη των συνεργατών μας στην αξιοπιστία του εκπαιδευτικού μας έργου είναι η περίτρανη απόδειξη της ποιότητάς μας!

Μεταξύ των στρατηγικών συνεργασιών του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι Ιδιωτικά ΚΤΕΟ, Αντιπροσωπείες Αυτοκινήτων, Καταστήματα Βελτιώσεων Οχημάτων, αντιπροσωπείες Μοτοσικλετών και Σκαφών, Επιχειρήσεις με Γεωργικά Μηχανήματα, Εταιρίες με ανταλλακτικά.

Μερικοί από τους στρατηγικούς συνεργάτες του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360

H εταιρία YAMAHA – Μοτοδυναμική. Οι κύριες δραστηριότητες περιλαμβάνουν την αποκλειστική εισαγωγή, διανομή και εμπορία ευρείας σειράς προϊόντων YAMAHA για την απόλαυση της κίνησης στη στεριά και στη θάλασσα.

Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. είναι η επίσημη αποκλειστική διανομέας της YAMAHA MOTOR Co. Ltd. σε Ελλάδα, Ρουμανία και Βουλγαρία, της PORSCHE AG και της SIXT στην Ελλάδα.

Η εταιρία Mercedes – Ιωαννίδης αξιοποιεί επαγγελματικά τους αποφοίτους Μηχανικούς μας.  Πρόκειται για την εταιρία, η οποία από το 1990 έως σήμερα εδρεύει στη Σίνδο της Θεσσαλονίκης, ως Εξουσιοδοτημένος Διανομέας και Επισκευαστής της Mercedes-Benz και Smart, κερδίζοντας πληθώρα διακρίσεων – βραβεύσεων τόσο από οικονομικά περιοδικά , όσο και από κρατικούς φορείς ως μια από τις καλύτερες  εμπορικές επιχειρήσεις  του κλάδου αυτοκινήτου. Η Εταιρία διαθέτει δύο κάθετες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Θεσσαλονίκη.

Η Scania AB αποτελεί βασικό συνεργάτη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 αναφορικά με την εκπαίδευση των σπουδαστών Μηχανολογίας σε μεγάλα και βαριά οχήματα. Είναι μεγάλη σουηδική εταιρία παραγωγής εμπορικών οχημάτων – παράγοντας βαριά φορτηγά και λεωφορεία. Παράγει επίσης κινητήρες ντίζελ για βαριά οχήματα, καθώς και θαλάσσιες και γενικές βιομηχανικές εφαρμογές.

Η εταιρία Kouteris αποτελεί από την ίδρυσή της συνεργάτη του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360, καθώς οι καθηγητές και οι σπουδαστές μας χρησιμοποιούν το υπερσύγχρονο συνεργείο της εταιρίας για την τεχνική τους κατάρτιση. Η εταιρία Kouteris παρέχει μεγάλη γκάμα καινούργιων και μεταχειρισμένων τρακτέρ LANDINI -MCCORMICK, καθώς και ανταλλακτικά.

Η εταιρία ΕΣΚΙΑΔΗΣ – ΜΠΑΛΟΔΗΜΟΣ διαθέτει ένα δίκτυο 83 Αντιπροσώπων που καλύπτουν όλη την Ελλάδα. Οι σπουδαστές του τομέα Μηχανολογίας του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 επισκέπτονται τα 6 κινητά συνεργεία για την επιτόπια εξυπηρέτηση των μηχανημάτων σε όλη την Ελλάδα, καθώς και το δίκτυο 30 συμβεβλημένων Συνεργείων για την προσομοίωσή τους σε καθημερινές συνθήκες εργασίας.

Πρωτοπορώντας για άλλη μια φορά το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ενέταξε πολλά χρόνια πριν την διδασκαλία της υγραεριοκίνησης στα τμήματα της Μηχανοτρονικής. Συνεργάτης μας έκτοτε είναι η εταιρία ΓΕΡΑΝΤΙΔΗΣ με το υπερσύγχρονο συνεργείο μετατροπών υγραεριοκίνησης στην κάτω Τούμπα Θεσσαλονίκης. Η εκπαιδευτική ομάδα του ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και το τεχνικό επιτελείο της «ΓΕΡΑΝΤΙΔΗΣ» έφερε την απόλυτη εξειδίκευση σε κάθε τομέα της εγκατάστασης.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 χαίρει και της εμπιστοσύνης των γονέων

Εκτός από την εμπιστοσύνη των συνεργατών, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 χαίρει και της εμπιστοσύνης των γονέων. Σύμφωνα με ποιοτική έρευνα της MRB Hellas το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι ο εκπαιδευτικός οργανισμός που κερδίζει την εμπιστοσύνη γονιών & παιδιών και πραγματοποιεί τις υποσχέσεις του, παρέχοντας υψηλή ποιότητα σπουδών.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 προσφέρει ολοκληρωμένες σπουδές, καθώς οι σπουδαστές Μηχανολογίας λαμβάνουν όλα τα εφόδια, ώστε να εξελιχθούν σε επαγγελματίες με επικοινωνιακές δεξιότητες, γνώσεις προβολής και διαφήμισης, καθώς και πωλησιακές ικανότητες.

 

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Διαβάστε όλα τα Τελευταία Νέα (Ελλάδα, Διεθνή) στο Cityportal.gr

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως

City ΕΞΟΔΟΣ

Τελευταία νέα

Ο ΚΑΙΡΟΣ

Thessaloniki
clear sky
24 ° C
26 °
21.6 °
34 %
0.5kmh
0 %
Πα
22 °
Σα
29 °
Κυ
29 °
Δε
29 °
Τρ
27 °