ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και ΖΑΝΑΕ σε κοινή τροχιά!

ΔΕΛΤΑ 360

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος της Χρονιάς ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 και η πολυβραβευμένη Βιομηχανία Τροφίμων ΖΑΝΑΕ ανακοινώνουν τη συνέχιση της αγαστής συνεργασίας τους!

Οι δύο κορυφαίες εταιρίες βρίσκονται και φέτος σε κοινή τροχιά, με στόχο την περαιτέρω εξέλιξη του κλάδου της Γαστρονομίας!

Η ΖΑΝΑΕ ξεκίνησε την πορεία της το 1930 στη Θεσσαλονίκη, ως βιομηχανία παραγωγής ζύμης αρτοποιίας. Αργότερα επεκτάθηκε και σε άλλους τομείς: στην κονσερβοποιία, την παραγωγή έτοιμου φαγητού, την επεξεργασία τομάτας. Σήμερα, η εταιρία ΖΑΝΑΕ βρίσκεται στην κορυφή των προτιμήσεων των καταναλωτών και τα προϊόντα της εξάγονται σε περισσότερες από 50 χώρες.

Η ΖΑΝΑΕ, με γνώμονα, τη δυναμική ανάπτυξή της, ανανεώνει συνεχώς τα προϊόντα της, ανεβάζοντας συστηματικά τον πήχη της ποιότητας! Αυτή την ποικιλία ποιοτικών ειδών τροφίμων θα έχουν στη διάθεση τους οι σπουδαστές Μαγειρικής του Εκπαιδευτικού Ομίλου ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360!

ΖΑΝΑΕ

Με γνώμονα τη συστηματική αναβάθμιση της ποιότητας σπουδών το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 ανεβάζει συνεχώς τον πήχη της παρεχόμενης εκπαίδευσης και προχωρά στη σύναψη καίριων συνεργασιών, στρατηγικής σημασίας. Με την παροχή των καλύτερων πρώτων υλών της αγοράς, με συνεργάτες τους κορυφαίους chef – εκπαιδευτές, διαθέτοντας υπερσύγχρονα εργαστήρια  και άριστο εξοπλισμό, το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 παραμένει η καλύτερη σχολή στον τομέα Γαστρονομίας!

Ο Εκπαιδευτικός Όμιλος ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ 360 είναι πρωτοπόρος στον τομέα Γαστρονομίας και υπερήφανος για την επαγγελματική εξέλιξη των αποφοίτων του, που κατακλύζουν την αγορά εργασίας!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως