Ζώα συντροφιάς

Ημερίδα «Υιοθετώ ένα αδέσποτο ζώο» από τον Δ. Ωραιοκάστρου

Ημερίδα με στόχο την προώθηση της υιοθεσίας αδέσποτων ζώων συντροφιάς διοργανώνει ο Δήμος Ωραιοκάστρου ενόψει και της Παγκόσμιας Ημέρας Αδέσποτων Ζώων, που έχει καθιερωθεί να τιμάται κάθε χρόνο στις 4 Απριλίου.

Η ημερίδα με τίτλο «Υιοθετώ ένα αδέσποτο ζώο» διοργανώνεται από το Αυτοτελές Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Αδέσποτων Ζώων του Δήμου Ωραιοκάστρου και θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Μαρτίου.

Θα συμμετάσχουν και θα μιλήσουν κτηνίατρος, εκπαιδευτής σκύλων, νομικός, εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ. και εκπρόσωπος του συλλόγου «Φίλοι Ζώων Ωραιοκάστρου».

Η ημερίδα διοργανώνεται στο πλαίσιο του επιχειρησιακού προγράμματος του Δήμου Ωραιοκάστρου για τα αδέσποτα ζώα, με στόχο την ενημέρωση του κοινού σχετικά με την υιοθεσία των αδέσποτων ζώων συντροφιάς και τη θεσμοθέτηση ημέρας υιοθεσίας αδέσποτων ζώων.

► Info

«Υιοθετώ ένα αδέσποτο ζώο»
Πέμπτη 30 Μαρτίου  στις 6 το απόγευμα στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ωραιοκάστρου, (Δημαρχείο Ωραιοκάστρου, Κομνηνών 76).

Είσοδος ελεύθερη

Αφίσα ημερίδας


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως