{ Εκδηλώσεις }

INTIMATE International Shorts Festival στην Αποθήκη Δ΄

στα πλαίσια του φετινού 13ου TiSFF


Κατηγορίες: Φεστιβάλ

INTIMATE International Shorts Festival στην Αποθήκη Δ΄

Χώρος: Αποθήκη Δ στο λιμάνι
Διεύθυνση: Προβλήτα Α, Λιμάνι, 54625
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Αποθήκη Δ στο λιμάνι
Τιμή: από 0.00

Πότε: 20/10/2019
Ώρα έναρξης: 16:00

Οι προβολές του INTIMATE International Shorts Festival θα διαρκέσουν μία ημέρα, Κυριακή 20 Οκτωβρίου, από τις 16:00 έως τις 23:30 στις αίθουσες Φρίντα Λιάππα και Τόνια Μαρκετάκη στην Αποθήκη Δ΄ στο Λιμάνι.

Το νέο και ιδιαίτερο θεματικό φεστιβάλ, που διεξάγεται για πρώτη χρονιά στο πλαίσιο του 13ου TiSFF, θα προβάλει ταινίες ποιοτικού σύγχρονου σινεμά που εξερευνούν : τις σχέσεις, την αγάπη, την οικειότητα, το ρομαντισμό, τον αισθησιασμό, τον πόθο, την σεξουαλικότητα ...την ανάγκη για ανθρώπινη «επαφή»!

Το INTIMATE στοχεύει να αγγίξει το κοινό χωρίς να αποφεύγει την οικειότητα και την αισθησιασμό στην οθόνη. Η οικειότητα και ο αισθησιασμός είναι από τα λίγα θέματα που μπορούν ακόμη να αναστατώσουν το κοινό, είτε αναπαρίστανται με ιδιαίτερα γραφικό τρόπο είτε απλώς υπονοούνται. Παραμένει μια αύρα αμηχανίας γύρω από το θέμα και μια επιφυλακτικότητα να παραδοθεί κανείς στην οθόνη. Σε αντίθεση με το γέλιο ή το φόβο, το “ερεθιστικό” δεν φαίνεται να είναι μια εμπειρία που εύκολα μοιράζεται το κοινό.

Τέτοιες ιστορίες μοιράζεται και η νέα καμπάνια του φεστιβάλ “personal”, με ανθρώπους που επηρεάζονται και γίνονται ένα με τις ταινίες αυτές, κάνοντάς τες να μοιάζουν δικές τους.

INTIMATE International Shorts Festival
Κάντε ένα #onenightstand με το σινεμά!
Για περισσότερες ιστορίες επισκεφτείτε την σελίδα: https://www.facebook.com/IntimateFest/

Οι προβολές του INTIMATE θα διαρκέσουν μία ημέρα, Κυριακή 20 Οκτωβρίου, από τις 16:00 έως τις 23:30 στις αίθουσες Φρίντα Λιάππα και Τόνια Μαρκετάκη στην Αποθήκη Δ΄ στο Λιμάνι.

To #onenightstand με το σινεμά του INTIMATE θα κλείσει με ένα στενό συναπάντημα face to face αμέσως μετά τις προβολές στο φουαγέ της Αποθήκης Δ΄στο Λιμάνι, και ένα ποτήρι κρασί προσφορά του πιο intimate bar της πόλης του Μπαρ Θερμαϊκός!  

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα προβολών του INTIMATE στην επίσημη ιστοσελίδα: www.intimatefest.com

 

INTIMATE FESTIVAL Personal - Affection

 


 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ