Ιωάννα Τούνη

Ιωάννα Τούνη: «Πάτε σε κανέναν ψυχολόγο, δεν είναι κακό»

Η Ιωάννα Τούνη και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου ανακαινίζουν τον κήπο τους, καθώς σε λίγους μήνες ετοιμάζονται να υποδεχθούν το πρώτο τους παιδί (Έγκυος η Ιωάννα Τούνη – συγκινητική ανάρτηση)

Η Τούνη που απολαμβάνει τη διαδικασία της προετοιμασίας μεταξύ άλλων ανέβασε στα Instagram Stories της και μια φωτογραφία του σπιτιού της που διακρίνεται ένα μικρό άγαλμα του Βούδα

Σίγουρα δεν περίμενε την “έκρηξη” που είχε μία ακόλουθος της, η οποία της έστειλε ένα υβριστικό μήνυμα, λέγοντάς της «Ρε ζώο τον σατανά μέσα στο σπίτι, στο παιδί σου σκέψου. Εικόνες βάλε όχι ηούδες, να χαθείτε αντίχριστοι»

Ιωάννα Τούνη: «Πάτε σε κανέναν ψυχολόγο, δεν είναι κακό»

Η Ιωάννα Τούνη παράλληλα έστειλε τη σχετική απάντηση:

«Πολύ όμορφη εικόνα για άτομο που – μάλλον – θεωρεί τον εαυτό του καλό χριστιανό, να στέλνει τέτοια μηνύματα σε κάποιον που δεν γνωρίζει καθόλου και δεν του έχει φταίξει σε τίποτα. Ο χριστιανισμός μιλάει για αγάπη προς τους γύρω του, να μην κρίνεις τους συνανθρώπους σου και σίγουρα να μην επιτίθεσαι αναίτια. Το πόσες εικόνες θα βάλεις στο σπίτι σου, δεν δείχνει τίποτα για το ποιόν σου, ούτε για τη ψυχή σου!»

«Αυτοί οι καθωσπρεπισμοί του τύπου “ντύνομαι σεμνά”, “έχω εικονοστάσι στο σπίτι” και κατά τα άλλα ψάχνω ευκαιρία που να ρίξω φαρμάκι και κακία, δεν με απασχολούν καθόλου! Έχω εικόνες στο σπίτι μου και θα βάλω ό,τι διακοσμητικά θέλω στον χώρο μου! Και ελπίζω το παιδί μου να μάθει να σέβεται οτιδήποτε διαφορετικό τριγύρω του και να μην κατακρίνει τους άλλους!».

10.000.000 ευρώ αμοιβή στην πρώην του Τζονι Ντεπ για να πρωταγωνιστήσει σε ελληνικό πορνό!