Ιωάννης Βαλερής

Ιωάννης Βαλερής: «Οι κάτοικοι της Βόλβης αξίζουν καλύτερης υγειονομικής φροντίδας»

Την ανάγκη να δημιουργηθούν δομές Υγείας στο δήμο Βόλβης επισημαίνει με δήλωσή του ο επικεφαλής της παράταξης «Τα Πάντα για τη Βόλβη» και υποψήφιος δήμαρχος Ιωάννης Βαλερής.

«Είναι αδιανόητο ο δήμος Βόλβης να διαθέτει ένα Κέντρο Υγείας, τη στιγμή που φιλοξενεί 100.000 επισκέπτες τη θερινή σεζόν» τονίζει ο κ. Βαλερής συμπληρώνοντας ότι το μοναδικό Κέντρο Υγείας που βρίσκεται στη Νέα Μάδυτο είναι υποστελεχωμένο. «Οι δημότες αναγκάζονται να μεταβούν στη Θεσσαλονίκη για ιατρικές εξετάσεις, δεν καταβάλλεται καμία προσπάθεια υγειονομικής κάλυψης όσων είναι ανασφάλιστοι και οικονομικά ευάλωτοι» αναφέρει χαρακτηριστικά.

Κύρια δέσμευσή του Ιωάννη Βαλερή απέναντι στους δημότες αποτελεί η δημιουργία Δημοτικών Ιατρείων στο δήμο Βόλβης ώστε η Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας να παρέχεται προς όλους τους δημότες όσο το δυνατόν πλησιέστερα στην περιοχή, στην οποία ζουν και εργάζονται.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Βαλερής ίδρυσε το Κοινωνικό Ιατρείο Φιλαδελφίου, το οποίο είναι πλήρως εξοπλισμένο και παρέχει μια δέσμη βασικών υπηρεσιών υγείας σε όσους το έχουν ανάγκη.


Θεσσαλονίκη 14 Ιουλίου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως