Από λοίμωξη του αναπνευστικού συστήματος πάσχει ο πάπας Φραγκίσκος, ανακοίνωσε σήμερα το γραφείο Τύπου του Βατικανού, συμπληρώνοντας ότι θα πρέπει να παραμείνει για λίγες ημέρες στο νοσοκομείο Τζεμέλι της Ρώμης, στο οποίο εισήχθη σήμερα το πρωί. Το Βατικανό διευκρίνισε επίσης ότι o ποντίφικας δεν έχει διαγνωστεί θετικός στην Covid-19 και ότι τις προηγούμενες ημέρες είχε παρουσιάσει συμπτώματα κόπωσης.
Σήμερα το πρωί, ο πάπας Φραγκίσκος αισθάνθηκε έντονη δύσπνοια μετά το τέλος της καθιερωμένης γενικής ακρόασης και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του στο νοσοκομείο με ασθενοφόρο.
Σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα των αιματολογικών εξετάσεων και της αξονικής θώρακος στις οποίες υποβλήθηκε, είναι καλά.
Αναμένεται να εξακριβωθεί, αν ο πάπας θα μπορέσει να χοροστατήσει στις θρησκευτικές τελετές του Πάσχα των Καθολικών, το οποίο φέτος γιορτάζεται στις 9 Απριλίου.
Διεθνή 30 Μαρτίου 2023
Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε
Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα
Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως