Site icon Cityportal.gr

iwog: Χριστουγεννιάτικη οικογενειακή γιορτή και μπαζάρ

Χριστούγεννα 2022 στη Θεσσαλονίκη: Ο Διεθνής Σύλλογος Γυναικών Ελλάδας iwog (International Women’s Organization of Greece) είναι μια μή κερδοσκοπική, μη πολιτική, μη κυβερνητική Οργάνωση εθελοντικών που ιδρύθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1948. Τα μέλη προέρχονται από διάφορες χώρες του κόσμου, αλλά και από την Ελλάδα, κατοικούν μόνιμα ή προσωρινά στην Θεσσσαλονίκη κ έχουν , ως γλώσσα επικοινωνίας, την αγγλική. Κατά τη διάρκεια του χρόνου, ο Σύλλογός διοργανώνει διάφορες εκδηλώσεις, τα έσοδά των οποίων διατίθενται όλα για την ενίσχυση του φιλανθρωπικού του έργου.

Μετά από τρία χρόνια αναγκαστικής… κορονο – αποχής, επιτέλους, επιστροφή, τηρώντας βεβαίως τα απαραίτητα πρωτόκολλα υγιεινής κι ασφάλειας.

Φέτος, το Χριστουγεννιάτικο Φιλανθρωπικό Παζάρι του Διεθνούς Συλλόγου Γυναικών Ελλάδας (International Women’s Organization of Greece) που απευθύνεται σε όλη την οικογένεια, σε μικρούς και μεγάλους, θα γίνει την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2022 στο Πολιτιστικό Κέντρο του Νέου Δημαρχείου Πανοράματος, από τις 10:30 π.μ. ως τις 6 μ.μ.

Οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία

Φωτογραφία από Jill Wellington

Exit mobile version