Site icon Cityportal.gr

Just2US: Πρεμιέρα με λαμπερές παρουσίες, εκπλήξεις και gossip!

Η πολυαναμενόμενη πρεμιέρα του show “Just2US” τα είχε όλα: Λαμπερές παρουσίες, εκπλήξεις, πολύ τραγούδι, gossip και πάνω από όλα Νίκο Κοκλώνη!

Μετά τη σύντομη παρουσίαση των φετινών διάσημων ζευγαριών, ο παρουσιαστής και παραγωγός του “Just2US” όπως είχε προαναγγείλλει έκανε την είσοδό του στη σκηνή τραγουδώντας τη διάσημη όπερα Carmen, σε μία ελληνική εκτέλεση και φυσικά κατάλληλα προσαρμοσμένη για το show.

Tα 14 (+1?) φετινά ζευγάρια που θα λάβουν μέρος στον μουσικό διαγωνισμό ( ο οποίος να υπενθυμίσουμε έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα) εμφανίστηκαν στην σκηνή με την ακόλουθη σειρά:

Μαντώ – Κώστας Φραγκολιάς
Νίκος Μπάρκουλης – Εβελίνα Νικόλιζα
Κέλλυ Κελεκίδου – Δημήτρης Αλεξάνδρου
James Καφετζής – Ειρήνη Παπαδοπούλου
Σάσα Σταμάτη – Θέμης Αδαμαντίδης
Ιωάννα Τούνη – Νικηφόρος
Αλεξάνδρου Παναγιώταρου – Κατερίνα Λιόλιου
Ελένη Δήμου – Μαρίνος Κόνσολος
Super Kiki – Γιώργος Βελισσάρης
Κωνσταντίνος Παντελίδης – Ελένη Βουλγαράκη
Δημοσθένης Τζουμάνης- Γιώτα Γρίβα
Σταν – Μάρα Μεϊμαρίδη
Θάνος Πετρέλης – Πηγή Δεμερτζή
Χάρης Βαρθακούρης – Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Με ερωτηματικό πάντως παραμένει η συμμετοχή της Δήμητρας Κατσαφάδου στο show κι έτσι ο Νίκος Κοκλώνης ζήτησε από τους χρήστες των social media να “πείσουν” την επιχειρηματία.

 

Τα gossip 

Η κριτική επιτροπή παραμένει η ίδια με τους Σταμάτη Φασουλή, Μαρία Μπακοδήμου, Δέσποινα Βανδή και Βίκυ Σταυροπούλου. Και από όσα άκουσαν τα αυτάκια τους θα έχουν πολύ δουλειά από το επόμενο Σάββατο, καθώς οι παρτενέρ των τραγουδιστών μπορεί να είναι υπέρλαμπροι και πανέμορφοι αλλά φωνητικά υστερούν…λιγάκι.

Η έκπληξη πάντως βρισκόταν στο green room, με την εγκυμονούσα και πανέμορφη Κατερίνα Στικούδη. Μάλιστα, η Στικούδη αποκάλυψε και το φύλο του μωρού της, το οποίο είναι αγοράκι.

Από την άλλη πλευρά η ασταμάτητη Σάσα Σταμάτη, μπορεί να μην αποκάλυψε ποιος ήταν ο θαυμαστής που της έστειλε μία τέραστια ανθοδέσμη επί σκηνής αλλά σίγουρα δεν άφησε ασχολίαστο το διαζύγιο Βανδή-Νικολαϊδη.

“Πως να σε λέω τώρα; Κυρία, δεσποινίς;” είπε η δημοσιογράφος προς την Δέσποινα Βανδή, με την τραγουδίστρια να απαντάει “Όλες κυρίες είμαστε”.

Αλλά και ο Κολώνης μάλλον αιφνιδίασε την Δέσποινα Βανδή στην αρχή της βραδιάς, λέγοντας της: «Μοιάζουμε σαν δυο σταγόνες νερού. Το καλοκαίρι κι οι δυο περάσαμε τα ίδια στα αισθηματικά. Χωρίσαμε αλλά είμαστε μια χαρά. Είσαι καλά; Κι εγώ μαζί σου χέρι χέρι».

Η Δέσποινα Βανδή χαμογέλασε στο σχόλιο του παρουσιαστή όμως ήταν εμφανές ότι αισθάνθηκε άβολα και αμήχανα καθώς ήταν η πρώτη φορά που ο χωρισμός της με τον Ντέμη σχολιάστηκε μπροστά της και μάλιστα δημόσια.

«Τραγουδούσες κι εσύ στην Κύπρο», απάντησε αρχικά η Βανδή προσπαθώντας να πάει την ερώτηση αλλού, για να συμπληρώσει: «Απολύτως», όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε αν είναι καλά μετά το διαζύγιο.

 

Bασίλης Καρράς

Ο ένας και μοναδικός Βασίλης Καρράς τραγούδησε  στη σκηνή του “Just” και ξεσήκωσε παρουσιαστή, παίκτες, κριτική επιτροπή αλλά και τους τηλεθεατές με την γνήσια λαϊκή φωνή του.

 

Exit mobile version