Καλαμαριά: Eνημέρωση καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντος

Ο Δήμος Καλαμαριάς ενημερώνει τους ιδιοκτήτες καταστημάτων υγειονομικού ενδιαφέροντες που λειτουργούν στα γεωγραφικά όρια του Δήμου Καλαμαριάς και κάνουν χρήση κοινόχρηστου χώρου με τραπεζοκαθίσματα βάσει του άρθρου 65 του Ν. 4688/20 που αφορούσε δωρεάν παραχώρηση επιπλέον κοινόχρηστου χώρου για ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων λόγω των μέτρων για την αποφυγή διασποράς του κορωνοϊού (COVID 19), ότι η συγκεκριμένη διάταξη είχε ισχύ μέχρι τις 15.01.2023 και δεν έχει δοθεί περαιτέρω παράταση.

Κατά συνέπεια, οι ως άνω ιδιοκτήτες καταστημάτων θα πρέπει άμεσα να προβούν στην διακοπή της χρήσης των κοινόχρηστων αυτών χώρων και να φροντίσουν για την απομάκρυνση από αυτούς κάθε είδους αντικειμένου. Επίσης, θα πρέπει να μεριμνήσουν να αποδοθεί ο χώρος σε κοινή χρήση, ελεύθερος από κάθε εμπόδιο και στην κατάσταση που βρισκόταν πριν την παραχώρηση.

Η συνέχιση της χρήσης υπόκειται στις διατάξεις του άρθρου 3 του Ν. 1080/80 και προβλέπονται οι σχετικές κυρώσεις για αυθαίρετη χρήση κοινόχρηστου χώρου. Κοιν.: Αστυνομικό Τμήμα Καλαμαριάς.


Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2023

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως