{ }

Καλαμαριά Θεσσαλονίκης: Κλειστοί δρόμοι την Κυριακή 19 Μαΐου για τη διεξαγωγή αγώνα δρόμου


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Καλαμαριά Θεσσαλονίκης: Κλειστοί  δρόμοι την Κυριακή 19 Μαΐου για τη διεξαγωγή αγώνα δρόμουΚυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστοί δρόμοι θα ισχύσουν την Κυριακή 19 Μαΐου στην καλαμαριά Θεσσαλονίκης

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και κλειστοί δρόμοι θα ισχύσουν την Κυριακή 19 Μαΐου στην καλαμαριά  Θεσσαλονίκης, λόγω της διεξαγωγής Αγώνα Δρόμου 10χλμ., Αγώνα Δρόμου 5χλμ. και Δρόμου Υγείας 5χλμ. Δυναμικού Βαδίσματος, Δρόμου 1 χλμ. Δημοτικών Σχολείων και Δρόμου Υγείας 1χλμ. Βαδίσματος Κ.Α.Π.Η. & Α.Μ.Ε.Α., με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ, ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ».
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης.
 
Ανακοινώνεται ότι, την Κυριακή (19-05-2019) λόγω Αγώνα Δρόμου 10χλμ., Αγώνα Δρόμου 5χλμ. και Δρόμου Υγείας 5χλμ. Δυναμικού Βαδίσματος, Δρόμου 1 χλμ. Δημοτικών Σχολείων και Δρόμου Υγείας 1χλμ. Βαδίσματος Κ.Α.Π.Η. & Α.Μ.Ε.Α., με την επωνυμία «ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΜΝΗΜΗ, ΤΡΕΧΩ ΓΙΑ ΤΗ ΖΩΗ», στον Δήμο Καλαμαριάς, από ώρα 08.00΄ δεν θα επιτρέπεται η στάθμευση όλων των οχημάτων και από ώρα  09.30΄ η κυκλοφορία και στάση αυτών, στις παρακάτω οδούς - τμήματα οδών του Δήμου Καλαμαριάς:
 
Χηλής, Νικ. Πλαστήρα, Θεμ. Σοφούλη, Αλ. Παπάγου, Μητρ.Χρυσάνθου, Θέτιδος, Κανάρη, Τήνου, Πολυβίου, Τυβεριουπόλεως, Στ. Λυκούδη, Αφροδίτης, Ολυμπιάδος, Ερυθραίας.
 
Οι περιορισμοί στην κυκλοφορία και στάση των οχημάτων θα εφαρμόζονται σταδιακά και ανάλογα με το σημείο κίνησης των δρομέων.
 
Παρακαλούνται οι οδηγοί να απομακρύνουν εγκαίρως τα οχήματά τους από το δρομολόγιο κίνησης των δρομέων, να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις των τροχονόμων που θα καλύπτουν την διαδρομή και να επιλέγουν έγκαιρα εναλλακτικές διαδρομές προς αποφυγή δημιουργίας κυκλοφοριακών συμφορήσεων.
 
 

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ