Καλλιστώ Βαρδή: Για πρώτη φορά η κόρη του Αντώνη Βαρδή μιλάει για τη σχέση της με τον πατέρα της

Η Καλλιστώ Βαρδή μιλάει για πρώτη φορά δημόσια στην εκπομπή «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» και παραχωρεί μία συνέντευξη εφ’όλης της ύλης.

Για την σχέση που είχε με τον πατέρα της κι αν ήθελε ο Αντώνης Βαρδής να ακολουθήσει τα βήματά του στο τραγούδι δήλωσε: «Ο πατέρας μου ήθελε πολύ να ασχοληθώ με το τραγούδι, αλλά εγώ ντρεπόμουν πολύ την έκθεση στον κόσμο».

Σχετικά με την συναυλία που έγινε στην μνήμη του Αντώνη Βαρδή σχολίασε: «Ήταν ένα όνειρο ζωής για τον πατέρα μου η συναυλία στο Καλλιμάρμαρο. Έγινε κάτι μεγαλοπρεπές, όπως πραγματικά του αξίζει. Ο πατέρας μου δεν είπε ποτέ ‘’δίνω ευχή και κατάρα να μη γίνει συναυλία μετά τον θάνατό μου’’».


Μάλιστα, η Καλλιστώ Βαρδή αποκάλυψε μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής «Ακόμα δεν είδες τίποτα!» ότι μετά την απώλεια του πατέρα της μαζί με τον αδερφό της και την Φιλοθέη Μωβ πήγαν σε δισκογραφική εταιρεία το 2015 με σκοπό να διοργανώσουν συναυλία για να τον τιμήσουν.

Στην συνέχεια της συνέντευξής της η κα Βαρδή μίλησε για την Φιλοθέη Μωβ: «Η Φιλοθέη Μωβ άλλαξε ριζικά μετά την απώλεια του πατέρα μας. Θεωρώ ότι εγώ και ο αδελφός μου ήμασταν τίμιοι απέναντι στη σύζυγο του πατέρα μας. Ο αδερφός μου υπέγραψε για τον πολιτικό γάμο του Αντώνη Βαρδή και της Φιλοθέη Μωβ, σε μία κατάσταση που πατέρας μας δεν μπορούσε να πάρει αποφάσεις για την δική του ζωή και δεν ρωτήθηκε ποτέ».

Σε ερώτηση προς την Καλλιστώ Βαρδή γιατί δεν προσκαλέστηκε η Χριστίνα Μαραγκόζη στην συναυλία προς τιμή του πατέρα της απάντησε: «Ο πατέρας μου με την Χριστίνα Μαραγκόζη δεν μιλούσαν για δικούς τους λόγους εδώ και πολλά χρόνια. Υπήρξε συζήτηση μεταξύ του μπαμπά μου κα της κα Μαραγκόζη, αλλά δεν ήταν καθόλου εγκάρδια».

Καταλήγοντας η Καλλιστώ Βαρδή περιέγραψε πώς ήταν ο Αντώνης Βαρδής ως πατέρας: «Ο μπαμπάς μου μας εξέφραζε τα συναισθήματά του μέσα από τα τραγούδια του».


Life | Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2023

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως