Καμπουρέλη: Τί δήλωσε για τη σχέση της με τον Φίλιππο Σοφιανό αλλά και για το φημολογούμενο διαζύγιο (ΒΙΝΤΕΟ)

Μετά τις σοβαρές “περιπέτειες” με την ελληνική δικαιοσύνη του συζύγου της, η Τέτα Καμπουρέλη εμφανίστηκε στην πρωινή τηλεοπτική ζώνη και συγκεκριμένα στο “Πρωινό” της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα.

Βέβαια όχι σαν καλεσμένη αλλά για να προωθήσει τη δουλειά της, όπως δήλωσε και η ίδια: “Δεν ήρθα για συνέντευξη αλλά για τα νύχια”.

Ο Γιώργος Λιάγκας δεν άφησε την ευκαιρία να μη ρωτήσει κάποια πράγματα όπως για την φημολογούμενη σχέση της Καμπουρέλη με τον ηθοποιό Φίλιππο Σοφιανό, για την περιπέτεια της υγείας της μετά την σύλληψη του συζύγου της και για το φημολογούμενο διαζύγιο.

Σχετικά με το αν έχει πάρει διαζύγιο, η Καμπουρέλη μπορεί ουσιαστικά να αρνήθηκε ότι ισχύει κάτι τέτοιο, ουσιαστικά όμως απέφυγε να συνεχίσει την συγκεκριμένη συζήτηση λέγοντας “πάμε παρακάτω”.

Για τη σχέση της με τον Σοφιανό, η πρώην τηλεπερσόνα δήλωσε κατηγορηματικά ότι οι δυο τους είναι φιλική καθώς γνωρίζονται από χρόνια. Μάλιστα ανέφερε ότι ο Φίλιππος πήγαινε τις γυναίκες με τις οποίες είχε σχέση στο μαγαζί της για αισθητικές περιποιήσεις!

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως