Κανείς από τον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν υποδέχθηκε την Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού

Ανακοίνωση εξέδωσε η δημοτική παράταξη Μένουμε Θεσσαλονίκη σχετικά με την εκδήλωση Πρωτοβουλίας Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού.

Όπως αναφέρουν, κανένας από τον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν υποδέχθηκε την Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ-Σολωμού στην πόλη. Την αξιοπρέπεια των θεσμών της πόλης, την έσωσε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου που δέχθηκε την Πρωτοβουλία Μνήμης στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας, προσθέτουν.

”Την ημέρα εκείνη ντραπήκαμε”, καταλήγουν στην ανακοίνωσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της παράταξης Μένουμε Θεσσαλονίκη

ΚΑΝΕΙΣ από τον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν θέλησε να καλωσορίσει την μητέρα και την κόρη του Τάσου Ισαάκ, που συμμετέχουν μαζί με τους κύπριους μοτοσυκλετιστές σε αυτό το εγχείρημα.
ΚΑΝΕΙΣ από τον Δήμο Θεσσαλονίκης δεν βοήθησε στην διοργάνωση της εκδήλωσης στον Λευκό Πύργο την Παρασκευή 2 Ιουλίου, που σηματοδοτούσε και την έναρξη της Πορείας Μνήμης στην Ελλάδα.
Την αξιοπρέπεια των θεσμών της πόλης, την έσωσε ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου, Βενιαμίν Καρακωστάνογλου που δέχθηκε την Πρωτοβουλία Μνήμης στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Κεντρικής Μακεδονίας.
Την ημέρα εκείνη ντραπήκαμε.
Ντραπήκαμε που συμμετέχουμε ως παράταξη στον Δήμο Θεσσαλονίκης, σ’ έναν δήμο όπου δήμαρχος, αντιδήμαρχοι, ακόμα και τα υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Θεσσαλονίκης συμπεριφέρονται με τέτοια αλαζονεία και υποτίμηση απέναντι σε μια υπόθεση, όπως αυτή των Τάσου Ισαάκ και του Σολωμού Σολωμού, που έχυσαν το αίμα τους και θυσίασαν τη ζωή τους για την Ελευθερία του Ελληνισμού της Κύπρου, την άρση της Τουρκικής Κατοχής, εν τέλει, την Ελευθερία όλων των Ελλήνων.

Θεσσαλονίκη 6 Ιουλίου 2021

Διαβάστε σχετικά

Θεσσαλονίκη: Συγκέντρωση από την «Πρωτοβουλία Μνήμης Ισαάκ – Σολωμού»

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως