Καπουτζίδης vs Μουτσινά: Κρατάει χρόνια αυτή κόντρα- Το καρφί του Μουτσινά στην εκπομπή (ΒΙΝΤΕΟ)

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και ο Νίκος Μουτσινάς έχουν βρεθεί τις τελευταίες μέρες στο επίκεντρο, με αφορμή τα όσα δήλωσε ο Καπουτζίδης σε συνέντευξή του, ρίχνοντας “καρφιά” για τον Μουτσινά.

Συγκεκριμένα είχε δηλώσει:

«Αυτό το πράγμα που συμβαίνει αυτή τη στιγμή δεν ξέρω πώς να το εξηγήσω… Ξέρω ότι είναι κάτι από το οποίο θέλω να μείνω απ’ έξω και προσπαθώ να μείνω απ’ έξω. Και έχω αποφασίσει μάλιστα το 2022 να κλείσω εντελώς τα social media μου. Πρέπει να βρω τη σωστή ημερομηνία για να το κάνω, αλλά θα το κάνω και αυτό, έτσι για να δω πώς είναι. Νιώθω πάντως ότι όλο αυτό το πράγμα το διδασκόμαστε. Κανένας δεν έρχεται με μίσος και κανένας δεν έχει μέσα του το γονίδιο τού να κοροϊδέψει κάποιον. Μας το μαθαίνουν. Τα social media στο μαθαίνουν σίγουρα, η τηλεόραση έχει και αυτή το μερίδιό της και νομίζω επίσης ότι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω κάποιον για να γελάσουμε” είναι μία κουλτούρα που υπάρχει στην Ελλάδα εξαιρετικά έντονα. Και δεν διαμαρτύρεται σχεδόν κανείς γι’ αυτό.

»Υπάρχει άνθρωπος που έχει κάνει καριέρα στην τηλεόραση με το να δείχνει παρουσιαστές από τοπικά κανάλια για να τους κοροϊδέψει, για το πώς έχουν ντυθεί, και ξεκαρδίζεται παρέα με το κοινό του. Αυτή η εικόνα για μένα είναι άγρια, αποτρόπαια και σχεδόν κανιβαλιστική. Αυτή είναι η κουλτούρα του “κοροϊδεύω τον άλλον για να γελάσουμε, δείχνω αυτόν με το δάχτυλο, για να γελάσουμε”. Από εκεί και πέρα όμως, είναι δική σου αποκλειστικά και μόνο επιλογή το να μπεις στο instagram κάποιου και να του ευχηθείς θάνατο, δεν σε βάζει κανένας άλλος. Γιατί επιλέγεις να το κάνεις είναι δικό σου θέμα και από τη στιγμή που το έκανες, νομίζω ότι πρέπει να πας να δεις έναν γιατρό».

Κρατάει χρόνια αυτή η κόντρα

Σύμφωνα με όσα είπε ο Νίκος Γεωργιάδης στην εκπομπή “Super Κατερίνα”, κάποια στιγμή στο παρελθόν η Ζέτα Μακρυπούλια έπρεπε να διαλέξει πλευρά.

«Υπάρχει μια αλήθεια που πρέπει να την αναφέρουμε. Η απόσταση ανάμεσα στον Νίκο Μουτσινά και τον Γιώργο Καπουτζίδη δεν δημιουργήθηκε τώρα, είναι παλιά ιστορία. Ξέρουμε όλοι σε αυτό το χώρο ότι κάποια στιγμή η Ζέτα έπρεπε να επιλέξει ένα στρατόπεδο και τάχθηκε με το μέρος του Νίκου Μουτσινά», είπε αρχικά ο Νίκος Γεωργιάδης.

«Συζητώντας χθες με ανθρώπους που ήταν στο περιβάλλον των δύο καλλιτεχνών, μου είπαν αυτό το πράγμα και μάλιστα μου το είπαν δυο-τρεις άνθρωποι. Όλοι είπαν αυτό, ότι δεν είναι καινούργιο αυτό το πράγμα που συμβαίνει μεταξύ τους».

«Το θεώρησα τελείως άδικο αυτό από τον Γιώργο Καπουτζίδη. Και ξαναλέω ότι δεν έχω κάτι με τον Γιώργο», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

Τα υπονοούμενα στον αέρα της εκπομπής του Μουτσινά

Η Βάνια μπήκε στο πλατό της εκπομπής (16/11) λίγο διαφορετικά απ’ ότι συνήθως. Ούτε χορός, ούτε τίποτα. Κάτι που ο Νίκος Μουτσινάς δεν θα μπορούσε να μην σχολιάσει, καθώς και ο ίδιος την κοιτούσε πολύ περίεργα.

Τι συνέβη; Πολύ απλά η Βάνια έπαθε… αμνησία από τη χθεσινή επική πτώση της και δεν θυμόταν τίποτα. Ο Νίκος Μουτσινάς τη ρώτησε τι συμβαίνει και η Βάνια είπε το όνομα που… δεν έπρεπε.

Ν.Μ.: Έχεις πάθει αμνησία;

Β.: Τι; Τι λες Γιώργο μου;

Ν.Μ.: Το «Γιώργο» διάλεξες άτιμη γυναίκα; Τόσα ονόματα…

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως