Γιώργος Καπουτζίδης

Καρατζίκος: «Μεγάλο φάουλ o Καπουτζίδης για τη μετάδοση της Eurovision... H ΕΡΤ πρέπει να κάνει κάτι» (ΒΙΝΤΕΟ)

Επικίνδυνο χαρακτήρισε το σχόλιο του Γιώργου Καπουτζίδη για τη συμμετοχή της Σουηδίας στην Eurovision ο Αντώνης Καρατζίκος, πρώην πρόεδρος της OGAE GREECE.

Συγκεκριμένα, λίγο μετά τον δεύτερο ημιτελικό της Eurovision ο κ. Καρατζίκος έκανε μία ανάρτηση όλο αιχμές στα social media, γράφοντας πως ο Γιώργος Καπουτζίδης θα πρέπει να αποσυρθεί από την παρουσίαση του ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού.

Ο ίδιος εξήγησε στην εκπομπή «Τι λες τώρα!» πως εκείνο που τον ξένισε και τον ενόχλησε ήταν το σχόλιο του παρουσιαστή για τη συμμετοχή της Σουηδίας.

«Αισθάνομαι ότι υπάρχει ένα σκεπτικό στο μυαλό του Γιώργου Καπουτζίδη για την εξέλιξη του διαγωνισμού και την εξέλιξη της μετάδοσης. Θεωρώ πως ο Γιώργος είναι ανήσυχο μυαλό, ένας έξυπνος άνθρωπος και προσπαθεί να κάνει κάτι διαφορετικό. Προσπάθησε να μπει στο σαλόνι μας και να είναι κάποιος στην παρέα μας που λέει και σχολιάζει διάφορα πράγματα».

«Η Σουηδία ήταν αυτό που έκανε την έκρηξη μέσα μου. Θεώρησα ότι αυτό ήταν ένα επικίνδυνο ατόπημα του Γιώργου, γιατί όταν σχολιάζεις τη συμμετοχή μίας χώρας, αυτά που λες μαθαίνονται και αυτό συμβαίνει κάθε χρόνο. Η ειρωνεία προς τη σουηδική συμμετοχή μπορεί να έχει γίνει γνωστή, και σίγουρα θα το έχουν μάθει οι Σουηδοί και κατ’ επέκταση οι Σουηδοί σχολιαστές. Αυτό μπορεί να έχει αντίκτυπο στη δική μας προσφώνηση για την ελληνική συμμετοχή…», δήλωσε σχετικά ο κ. Καρατζίκος.

Ο πρώην πρόεδρος της OGAE GREECE τόνισε πως ο Γιώργος Καπουτζίδης είναι ένας τεράστιος θαυμαστής του θεσμού της Eurovision και ότι αγαπάει πολύ αυτό που κάνει, ενώ έδωσε συγχαρητήρια στην ΕΡΤ για την καλή επικοινωνιακή της δουλειά.

«Εύχομαι η μετάδοση να μην έχει διώξει κόσμο. Σε κανέναν από από την παρέα μου δεν άρεσε η μετάδοση, γυρίσαμε στο RAI για τη δούμε… Όταν έγραψα αυτό που έγραψα είδα ένα τσουνάμι παραπόνων στο Facebook για τη μετάδοση, δεν είμαι ο πρώτος που το έγραψε», δήλωσε ο κ. Καρατζίκος στο MEGA.

Διαβάστε επίσης:

Χριστόφορος Ζαραλίκος: Νίκησε στη διαμάχη με το Twitter

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως