{ Τελευταία νέα }

Καρδίτσα: Βρέθηκε η σορός της 43χρονης φαρμακοποιού


Κατηγορίες: Ελλάδα

Καρδίτσα: Βρέθηκε η σορός της 43χρονης φαρμακοποιούΕπιβεβαιώθηκε ότι πράγματι η σορός ανήκει στην άτυχη φαρμακοποιό

Στη 43χρονη φαρμακοποιό που αγνοούνταν από το βράδυ της Παρασκευής 18/9 ανήκει το πτώμα που εντοπίστηκε νωρίτερα κοντά στη γέφυρα της Μαγουλίτσας, στο Μουζάκι Καρδίτσας, η οποία βρίσκεται περίπου 7- 9 χιλιόμετρα από το σημείο που εξαφανίστηκε η γυναίκα. Η σορός εντοπίσθηκε από σκύλο της ΕΜΑΚ και έγινε ταυτοποίηση από συγγενείς.

Η άτυχη 43χρονη είχε παρασυρθεί το βράδυ της Παρασκευής από τα ορμητικά νερά της κακοκαιρίας «Ιανός» που έπληττε την περιοχή, την ώρα που επέστρεφε από το φαρμακείο στο σπίτι της. Το αυτοκίνητό της είχε εντοπιστεί το Σάββατο 19/9 στα παλιά σφαγεία του Μουζακίου.

«Εντοπίστηκε γυναικείο πτώμα παράπλευρα του κυρίου ρέματος του ποταμού μέσα σε δέντρα. Έγινε η ανάσχεση και αυτή τη στιγμή είμαστε στη διαδικασία αναγνώρισης. Πιθανολογούμε ότι είναι η αγνοούμενη. Δεν μπορούμε να το πούμε, όμως, γιατί το πτώμα ήταν μέσα στις λάσπες. Θα ακολουθήσει ιατροδικαστική εξέταση. Στην έρευνα συμμετείχαν και δέκα άτομα από την οικογένεια της 43χρονης. Τη βρήκε ο σκύλος της ελληνικής αστυνομίας», είχε δηλώσει νωρίτερα σήμερα ο επικεφαλής των ερευνών. 
Λίγο αργότερα, επιβεβαιώθηκε ότι πράγματι η σορός ανήκει στην άτυχη φαρμακοποιό.

 

 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ