Εκδήλωση με θέμα «Καρκίνος μαστού: Ο άγνωστος γείτονας-πρόληψη, διάγνωση, θεραπεία»

Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία | Ομιλία της Ν.Παζαΐτη στον Εύοσμο

Αφιερωμένος στην πρόληψη για τον καρκίνο του μαστού είναι ο Οκτώβριος και με αφορμή το γεγονός αυτό πραγματοποιείται σχετική εκδήλωση στον Δήμο Κορδελιού-Ευόσμου. Τίτλος της εκδήλωσης “Καρκίνος του Μαστού: Πρόληψη, έγκαιρη διάγνωση και θεραπεία”  και με ομιλία με ανάπτυξη του θέματος θα πραγματοποιήσει η Γενική Χειρουργός – Ειδική Χειρουργός Μαστού κ. Νατάσα Παζαΐτη MD, PhD, FEBS.

Η ομιλία εντάσσεται στο πλαίσιο εκστρατειών ενημέρωσης και στα κοινωνικά προγράμματα προστασίας που αναπτύσσει ο Δήμος Κορδελιού Ευόσμου, μέσω της Αντιδημαρχίας Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ.

Στόχος των προγραμμάτων αυτών είναι η Ενημέρωση, η Πρόληψη, η Προαγωγή της Υγείας και της Δημόσιας Υγείας των δημοτών, στα οποία κορυφαία θέση κατέχει η διαρκής ενημέρωση των Γυναικών για τις τελευταίες εξελίξεις που αφορούν στον Καρκίνο του Μαστού.

Ο Δήμαρχος Κορδελιού Ευόσμου Κλεάνθης Μανδαλιανός και η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας Δημόσιας Υγείας ΚΕΠ Φωτεινή Πεσματζόγλου Δεβετζή, απευθύνουν ανοικτή πρόσκληση προς όλες τις γυναίκες και όχι μόνον, να παρακολουθήσουν την ομιλία.

Info

Πολιτιστικό Κέντρο Ευόσμου, Μ. Αλεξάνδρου 57, Εύοσμος, Θεσσαλονίκη
Ημέρα Εκδήλωσης: Παρασκευή 22 Οκτωβρίου
Ώρα Εκδήλωσης: 20.00 μ.μ.
Κράτηση θέσεων στο τηλ 2310 774728, 6977877698, 6952 290 690
Οργάνωση, συντονισμός, παρουσίαση εκδήλωσης:Νίκη Στρατηλάτη Δημοσιογράφος Συγγραφέας

Εκδήλωση Covid Free

H είσοδος θα επιτραπεί σε όσες/ους έχουν αποκτήσει ανοσία,δλδ έχουν εμβολιαστεί με δύο δόσεις εμβολίου ή με μονοδοσικό εμβόλιο, κι έχουν μεσολαβήσει 14 ημέρες την τελευταία,
ή έχουν αποδεδειγμένα νοσήσει τους τελευταίους έξι μήνες ή έχουν υποβληθεί σε τεστ ανίχνευσης της νόσου Covid-19 (PCR test ή rapid test) με αρνητικό αποτέλεσμα κατά τις τελευταίες 48 ώρες

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως