Καστοριά: Μινκ ξεπρόβαλε μέσα από λεκάνη τουαλέτας!

Μια απίστευτη… τρομάρα βίωσε μια γυναίκα στην Καστοριά, όταν πήγε το πρωί στην τουαλέτα του σπιτιού της και διαπίστωσε ότι μέσα βρίσκεται ένα… μινγκ! Το συμπαθές ζώο, όπως αποκαλύφθηκε, διαβιεί στις αποχετεύσεις της περιοχής και μπορεί μέσω του δικτύου ύδρευσης να κινείται από το ένα σπίτι στο άλλο!

Πρόκειται για ένα ζώο που απελευθερώθηκε μαζί με πολλά άλλα προ ετών από φιλόζωους, αν και οι περιβαλλοντικές οργανώσεις τάσσονται εναντίον αυτών των ενεργειών, θεωρώντας ότι τα μινγκ πρέπει να εξαφανιστούν από την ξένη, για αυτά, περιοχή, καθώς επηρεάζουν αρνητικά τα οικοσυστήματα.

Διαβάστε πως περιγράφει τα γεγονότα ο Νίκος Παναγιωτόπουλος, Αντιπρόεδρος της Ομάδας Περιβάλλοντος Καστοριάς και Μέλος της Ομάδας Άμεσης Επέμβασης.

«Ένα περίεργο γεγονός αλλά και μια απρόσμενη καταγραφή έγινε σήμερα νωρίς το πρωί σε περιοχή τής Καστοριάς . Περίπου κατά τίς 6: 30 δέχθηκα ένα τηλεφώνημα από υπηρεσία της Καστοριάς .

Το τηλέφωνο αφορούσε ένα Μινγκ που ήταν εγκλωβισμένο σέ ένα μπάνιο, με τους πυροσβέστες να προσπαθούν να το εντοπίσουν …αλλά το ζώο πουθενά δεν υπήρχε, λες και το είχε καταπιεί κάτι! Εμένα μου προξένησε ενδιαφέρον η αναφορά του πυροσβέστη ότι ήταν βρεγμένο ενώ νερά πουθενά στο μπάνιο… Mέχρι εκεί καλά, δεν βρέθηκε, έφυγαν οι άνθρωποι και εγώ μαζί… αλλά δεν τελειώνει εδώ .

Σέ λίγο έλαβα δεύτερο τηλέφωνο που αφορούσε την ίδια γειτονιά αλλά τρία σπίτια πιο κάτω …Μία κυρία πηγαίνοντας στο μπάνιο της είδε ένα ζωάκι να βγαίνει απ’ την λεκάνη τής τουαλέτας και να κάνει βόλτες στο μπάνιο της! Εδώ πρέπει να κατανοήσουμε ότι το Μινγκ έφυγε απ’ το ένα σπίτι κατέβηκε στο κεντρικό δίκτυο αποχέτευσης και ξανά μπήκε σε οικιακό δίκτυο!

Όσο για το ζωάκι έγινε η σύλληψη του και τέλος καλό όλα καλά , για μια ακόμη φορά μπράβο στους πυροσβέστες».

Πηγή:fouit.gr, zougla.gr

Διαβάστε επίσης-Κοζάνη: Εισβολή πεινασμένων μινκ σε σπίτια! (ΒΙΝΤΕΟ)

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως