{ Τελευταία νέα }

Καταδικάστηκε ο 59χρονος που σκότωσε με καραμπίνα το αδέσποτο σκυλί στη Δυτική Θεσσαλονίκη


Κατηγορίες: Τελευταία νέα

Καταδικάστηκε ο 59χρονος που σκότωσε με καραμπίνα το αδέσποτο σκυλί στη Δυτική ΘεσσαλονίκηΣε συνολική ποινή φυλάκισης 24 μηνών και χρηματικό πρόστιμο 5.300 ευρώ με τριετή αναστολή, καταδικάστηκε ο 59χρονος που τραυμάτισε θανάσιμα με καραμπίνα αδέσποτο σκυλί.
 
Υπενθυμίζεται ότι το δυσάρεστο περιστατικό έλαβε χώρα  στην περιοχή των Λαχανόκηπων, στη δυτική είσοδο της Θεσσαλονίκης, όπου ο 59χρονος, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, καλλιεργεί κηπευτικά. Επιχειρώντας να δικαιολογήσει την πράξη του, ο ίδιος έκανε λόγο για προβλήματα που επανειλημμένα είχε δημιουργήσει το σκυλί σε θερμοκήπια της περιοχής αλλά και σε κατοίκους.
Στο δικαστήριο υποστήριξε ότι το ίδιο σκυλί πριν από λίγα χρόνια είχε επιτεθεί στην κόρη του και η υπεράσπιση προσκόμισε μάλιστα και σχετική γνωμάτευση από νοσοκομείο της πόλης. «Βρισκόμουν σε κατάσταση ανάγκης» ανέφερε, χωρίς όμως να πείσει τους δικαστές που τον έκριναν ένοχο για την πράξη του.
 
Μάλιστα το δικαστήριο τον τιμώρησεκαι για παράνομη κατοχή και χρήση καραμπίνας, καθώς -όπως διαπιστώθηκε- δεν διέθετε την προβλεπόμενη άδεια που να δικαιολογεί την κατοχή της. 
 
 

:TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ___