Καταγγελία Μπιμπίλα: Ξεγέλασαν ηθοποιούς με κάστινγκ και τους έκαναν σερβιτόρους σε γάμο! (ΒΙΝΤΕΟ)

Στο «Καλοκαίρι Not» εμφανίστηκε ο Σπύρος Μπιμπίλας τη Δευτέρα (12/07) ο οποίος μίλησε για ένα απίστευτο περιστατικό όπου ξεγέλασαν τρεις ηθοποιούς  λέγοντάς τους ότι θα περάσουν κάστινγκ ενώ τελικά τους έκαναν σερβιτόρους σε γάμο!

Πιο συγκεκριμένα, ο Σπύρος Μπιμπίλας σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ενημερώθηκα για αυτό με έναν πολύ περίεργο τρόπο. Αρχικά με πήρε η ίδια η κυρία που έχει την εταιρεία οπτικοακουστικών μέσων παραγωγής, την οποία γνωρίζω από τις πρεμιέρες που έρχεται και κάνει συνεντεύξεις για το κανάλι της στο Youtube.

Μου εξιστόρησε το γεγονός, ότι πήρε τις ηθοποιούς για δοκιμαστικό, πιλότο. Και εκεί ξεκινάει μια άλλη συζήτηση, γιατί να συμμετέχουμε σε πιλότους δωρεάν! Με ενημέρωσε, λοιπόν, ότι τα τρία κορίτσια υπέγραψαν ένα συμβόλαιο ότι αμισθί θα έκαναν το δοκιμαστικό και ότι σε κάποια στιγμή θα εξερράγησαν και σηκώθηκαν και έφυγαν και τους έδωσε κάποια χρήματα για να γυρίσουν πίσω με τον προαστιακό».

«Ήρθε τελικά μια καταγγελία στο ΔΣ του σωματείου μας από τα κορίτσια, την εξετάσαμε, θα έρθουν να καταθέσουν. Τα κορίτσια λένε ότι, ναι μεν το υπέγραψαν, νόμιζαν ότι πάνε όντως για δοκιμαστικό αλλά κατά τη διάρκεια της βραδιάς διαπίστωσαν ότι πρόκειται για τον αρραβώνα της κόρης της κυρίας αυτής.

Ήταν ένα πραγματικό γεγονός το οποίο είχε κινηματογραφηθεί εν αγνοία τους και δεν πρόκειται περί δοκιμαστικού» πρόσθεσε ο ηθοποιός και πρόεδρος του Σωματείου Ελλήνων Ηθοποιών στην καλοκαιρινή εκπομπή του OPEN. «Το ΣΕΗ θα κινηθεί νομικά ότι διαπιστώσουμε τι ακριβώς έχει συμβεί γιατί πραγματικά ούτε και εμείς ξέρουμε τι ακριβώς έχει συμβεί».

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως