Η Αννα Ευθυμίου

Καταγγελία Πολάκη: Η Άννα Ευθυμίου έκανε «δουλειές» με το Δημόσιο

Ο Παύλος Πολάκης καταγγέλει την Άννα Ευθυμίου,  βουλευτή Α΄Θεσσαλονίκης  με τη ΝΔ για ”δουλειές”  με το Δημόσιο αν και υπάρχει ασυμβίβαστο μεταξύ των βουλευτών και του Δημοσίου. Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι οι αιρετοί δεν έχουν δικαίωμα να συνεργάζονται με κρατικούς φορείς

«Η βουλευτής Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι ΑΥΤΗ το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ. Συνολικό ποσό είσπραξης: 106.672€», γράφει ο κ. Πολάκης.

Σύμφωνα με ανάρτηση του τομεάρχη Διαφάνειας του ΣΥΡΙΖΑ, η κα Ευθυμίου παρείχε νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ με συνολικό ποσό είσπραξης 106.672 ευρώ. Ο Παύλος Πολάκης παραθέτει και τα σχετικά έγγραφα ενώ παράλληλα καλεί τον πρωθυπουργό κ. Μητσοτάκη να αποπέμψει την κυρία Ευθυμίου και να προκηρύξει άμεσα εκλογές.

Υπενθυμίζεται ότι εδώ και μέρες κυκλοφορεί η είδηση ότι μετά την παραίτηση του Θ.Χειμάρα θα προέκυπτε νέο σκάνδαλο στους κόλπους της ΚΟ της ΝΔ στην Κεντρική Μακεδονία.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη

Όπως έγραψα και στην περίπτωση Χειμάρα, η “κανονικότητα” των βουλευτών της ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΑΕ είναι το διαρκές πλιάτσικο του δημοσίου χρήματος. Απ’ όπου μπορούν, όπως μπορούν και όσο μπορούν….

Η βουλευτής Θεσσαλονίκης Άννα Ευθυμίου παραβίαζε (αν και δικηγόρος) κι ΑΥΤΗ το Σύνταγμα, παρέχοντας νομικές υπηρεσίες σε σταθερή βάση προς τον ΕΦΚΑ. Συνολικό ποσό είσπραξης: 106.672€ (φωτό 3- 19)

“Αβλεψία” κι εδώ των συνεργατών;

Ή κι αυτή δεν γνώριζε το Σύνταγμα και της διέφυγε ότι κονόμησε πάνω από 100.000€ από παράνομη παροχή υπηρεσιών;

Ή ήταν τόσο “αμελητέο” το ποσό, αν συγκριθεί με αυτά του Πάτση, του Χειμάρα ή τα 4,2 εκατ. που ήθελε να “τσιμπήσει” ο Μαραβέγιας), που θεωρούσε ότι δεν θα ασχοληθεί κανένας μαζί της;

ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!

ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΚΑΙ ΦΙΛΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΜΑΣΩΝΤΑΣ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΡΗΜΑ!!!

Μητσοτάκη ΔΙΩΞΤΗΝ και ΠΡΟΚΗΡΥΞΕ άμεσα εκλογές γιατί σε λίγο δεν θα έχεις κοινοβουλευτική πλειοψηφία…

ΥΓ: Η συγκεκριμένη κυρία κουνούσε και το δάχτυλο στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ… (φωτό 2)

 

Η αναρτηση Πολάκη για την Ευθυμίου


Θεσσαλονίκη 7 Ιανουαρίου 2022 – Πηγή Φωτό fb

Οργισμένη απάντηση της Άννας Ευθυμίου στον Πολάκη

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως