Άραβες κοιτούν τηνμακέτα των γηπέδων του Μουντιάλ

Κατάρ-Μουντιάλ: 7 χρόνια φυλάκιση σε όποιον ονειρεύεται να «σκοράρει»...σε one night stand!

Οι φίλαθλοι που θα θελήσουν να παρακολουθήσουν από κοντά την διοργάνωση του Μουντιάλ στο Κατάρ θα πρέπει να γνωρίζουν ότι κινδυνεύουν ακόμη και με 7 χρόνια φυλάκισης σε περίπτωση που θα θελήσουν να “γιορτάσουν” με…one night stand.

Το Μουντιάλ του Κατάρ έχει ήδη ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων τόσο για αγωνιστικούς, όσο και για εξωαγωνιστικούς λόγους. Για μία ακόμη φορά λοιπόν, τα όσα πρόκειται να γίνουν ή καλύτερα να μην γίνουν προκαλούν τουλάχιστον έκπληξη.

Ετσι, οι επισκέπτες που θα πάνε στο Κατάρ για το προσεχές Παγκόσμιο Κύπελλο θα πρέπει να γνωρίζουν τα έθιμα και τους σκληρούς νόμους της περιοχής.

Ένας από τους νόμους είναι και το γεγονός πως απαγορεύεται το σεξ εκτός γάμου. Δηλαδή απαγορεύεται το one night stand και όποιος συλληφθεί, τότε μπορεί να τιμωρηθεί με φυλάκιση έως 7 ετών.Ομοίως, η σεξουαλική επαφή μεταξύ ατόμων του ιδίου φύλου απαγορεύεται σύμφωνα με τον Ποινικό Κώδικα του 2004 και θα μπορούσε επίσης να οδηγήσει σε παραμονή στη φυλακή παρόμοιας διάρκειας.

«Το σεξ είναι… εκτός μενού, εκτός αν έρχεστε ως ομάδα συζύγων. Σίγουρα δεν θα υπάρχουν one-night stands σε αυτό το τουρνουά. Πραγματικά δεν θα γίνει κανένα πάρτι. Όλοι πρέπει να προσέχουν, εκτός αν θέλουν να ρισκάρουν να κολλήσουν στη φυλακή. Υπάρχει ουσιαστικά απαγόρευση του σεξ σε ισχύ στο φετινό Παγκόσμιο Κύπελλο για πρώτη φορά. Οι οπαδοί πρέπει να είναι προετοιμασμένοι», ανέφερε ένας μυστικός πράκτορας της αστυνομίας στη «Daily Star».

«Δεν πρόκειται να γίνει κανένα πάρτι από αυτά που έχουμε συνηθίσει σε προηγούμενες διοργανώσεις και όλοι πρέπει να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί αν δεν θέλουν να περάσουν 7 χρόνια σε κάποια φυλακή του Κατάρ. Το σεξ εκτός γάμου και η ομοφυλοφιλία είναι απαγορευμένα στο Κατάρ και οι παραβάτες τιμωρούνται με την συγκεκριμένη ποινή. Ουσιαστικά για πρώτη φορά υπάρχει απαγόρευση του σεξ στο φετινό Μουντιάλ και θα πρέπει να είναι όλοι ιδιαίτερα προσεκτικοί. Εικόνες με ποτά και πάρτι σε υπαίθριους χώρες μετά τους αγώνες δεν πρόκειται να υπάρξουν».

Την ίδια αυστηρή προειδοποίηση έστειλε κι ο Νασέρ Αλ Χατέρ, διευθύνων σύμβουλος της οργανωτικής επιτροπής: «Η ασφάλεια κάθε οπαδού είναι ύψιστης σημασίας για εμάς. Αλλά οι δημόσιες εκδηλώσεις στοργής δεν είναι μέρος της κουλτούρας μας, δεν επιτρέπονται και αυτό ισχύει για όλους».

Διαβάστε επίσης:

Εκσφενδονίστηκε από τουρμπίνα αεροσκάφους στο αεροδρόμιο της Σκιάθου

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως