Κατερίνα Μάρκου: «Ακόμη ο οργανισμός μου δεν έχει επανέλθει από τις εξωσωματικές»

Κατερίνα Μάρκου: «Ακόμη ο οργανισμός μου δεν έχει επανέλθει από τις εξωσωματικές»

«Η πιο δύσκολη στιγμή της υιοθεσίας ήταν όταν παίρναμε το γιο μας για σαββατοκύριακο και Δευτέρα έπρεπε να τον επιστρέψουμε»
Πριν από ένα χρόνο, η βουλευτής Κατερίνα Μάρκου μιλούσε στο Happy Day και τον Χρήστο Βαρθαλίτη για τις προσπάθειες που έκανε 15 χρόνια για να αποκτήσει παιδί με εξωσωματική. Σήμερα, ένα χρόνο μετά, ζει σε πελάγη ευτυχίας, καθώς με τον σύζυγό της υιοθέτησαν ένα αγοράκι.
«Πετάω στα σύννεφα, μπήκε χαρά στο σπίτι μου. Ο σύζυγός μου, μου πρότεινε να βρούμε άλλους τρόπους για να αποκτήσουμε παιδί. Ακόμη ο οργανισμός μου δεν έχει επανέλθει από τις εξωσωματικές, αλλά είμαι ήδη καλύτερα. Τον γιο μου τον υιοθετήσαμε πριν γίνει ενός έτους. Είμαι λίγο αυστηρή γιατί το παιδί πρέπει να μαθαίνει και να μπαίνει σε πρόγραμμα.
Η πιο δύσκολη στιγμή της υιοθεσίας ήταν όταν παίρναμε το γιο μας για σαββατοκύριακο και Δευτέρα έπρεπε να τον επιστρέψουμε. Την τρίτη φορά που επιστρέψαμε το γιο μας στο ίδρυμα, έκλαιγε σπαρακτικά. Πάντα αγχωνόμουν μην κάνω κάτι που δεν είναι σωστό και δεν με αφήσουν να τον υιοθετήσω.
Είμαι σε επαφή με παιδοψυχολόγους για τον τρόπο που θα ενημερώσω τον Δημοσθένη ότι είναι υιοθετημένος. Θα πω στον γιο μου ότι είναι υιοθετημένος γύρω στα 3,5 με 4 χρόνια μέσω κάποιου παραμυθιού. Με τον σύζυγό μου μετά την υιοθεσία ξανασυναντηθήκαμε και ξανασυστηθήκαμε…», εξομολογήθηκε η Κατερίνα Μάρκου.
 
Πηγή zappit.gr