Κατερίνη: Τραγικό τέλος στην αναζήτηση του 47χρονου Κωνσταντίνου Κουνατίδη

Κατερίνη: Τραγικό τέλος στην αναζήτηση του 47χρονου Κωνσταντίνου Κουνατίδη

ήταν ο ασθενής με κορωνοϊό που το είχε «σκάσει» από το νοσοκομείο

Τραγική κατάληξη είχε η αναζήτηση του 47χρονου Κωνσταντίνου Κουνατίδη, καθώς βρέθηκε σήμερα 1η Δεκεμβρίου νεκρός στην Κατερίνη, σε κοντινή απόσταση από το σημείο που είχε εξαφανιστεί στις 15 Νοεμβρίου.
Ο 47χρονος νοσηλευόταν με κορωνοϊό στο νοσοκομείο Κατερίνης. Είχε μεταβεί στο νοσοκομείο στις 12 Νοεμβρίου επειδή αισθάνθηκε αδιαθεσία και θέλησε να κάνει κάποιες εξετάσεις. Τότε, βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και του ζήτησαν να μείνει και να νοσηλευθεί.
Ωστόσο, τρεις ημέρες μετά ο άνδρας έφυγε από το νοσοκομείο, χωρίς να ενημερώσει κανέναν. Το πρωί της Τρίτης εντοπίστηκε νεκρός, κατά τη διάρκεια εργασιών σε πολύ κοντινή απόσταση από το ίδρυμα, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Δεν έχει γίνει νεκροψία, ωστόσο, μιλούν για θάνατο από παθολογικά αίτια.
Η οικογένεια του, που είχε δηλώσει την εξαφάνισή του και είχε εκδοθεί silver alert, ζητά ευθύνες από το νοσοκομείο.

Αναλυτικά η ανακοίνωση από «Το Χαμόγελο του Παιδιού»:
Η αναζήτηση του 47χρονου Κωνσταντίνου Κουνατίδη δυστυχώς είχε τραγική κατάληξη, καθώς βρέθηκε σήμερα νεκρός στην περιοχή της Κατερίνης, σε κοντινή απόσταση από το σημείο από το οποίο είχε εξαφανιστεί. Τα αίτια του θανάτου του διερευνώνται από τις αρμόδιες αρχές.

Ο Κωνσταντίνος Κουνατίδης είχε εξαφανιστεί στις 15.11.2020, από την περιοχή της Κατερίνης. Το «Χαμόγελο του Παιδιού» ενημερώθηκε για την εξαφάνιση του Κωνσταντίνου Κουνατίδη στις 16.11.2020, μεσημεριανές ώρες, και προχώρησε στην δημοσιοποίηση των στοιχείων του ενήλικου, κατόπιν συγκατάθεσης των γονιών και της συζύγου του, καθώς συνέτρεχαν λόγοι οι οποίοι έθεταν τη ζωή του σε κίνδυνο.

«Το Χαμόγελο του Παιδιού» εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κουνατίδη, οι οποίοι έχασαν άδικα έναν δικό τους άνθρωπο. «Το Χαμόγελο του Παιδιού» θα βρίσκεται δίπλα τους για οτιδήποτε χρειαστούν.

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως