Καθαρισμός των ακτών στην παραλία της Νέας Καλλικράτειας

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ ΤΗΣ ΑΚΤΗΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΛΙΑ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΕΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΑΡΧΙΑΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ


Ο Νομάρχης Θεσσαλονίκης Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο Νομάρχης Χαλκιδικής Αστέριος Ζωγράφος, ο Δήμαρχος Νέας Καλλικράτειας Ιωάννης Γεωργαλάς, η Εντεταλμένη Νομαρχιακή Σύμβουλος στον Τομέα Νεολαίας και Υπεύθυνη Δημοσίων Σχέσεων της Νομαρχίας Θεσσαλονίκης Χριστίνα Κελεσίδου προσκαλούν όσους πολίτες επιθυμούν να συμμετάσχουν στην εκστρατεία καθαρισμού των ακτών που ξεκίνησε την περασμένη εβδομάδα στην Επανομή και συνεχίζεται την Κυριακή 13 Ιουνίου 2010 στην παραλία της Νέας Καλλικράτειας (κάμπινγκ Αιγέας), στις 10.30 το πρωί. Η εκστρατεία πραγματοποιείται με τη συνεργασία και υποστήριξη του Ράδιο Θεσσαλονίκη και της ΕΡΤ3.

Σημείο συνάντησης των εθελοντών το κάμπινγκ Αιγέας (στις 9:30 το πρωί), όπου εκπρόσωποι της Νομαρχίας και του Δήμου Νέας Καλλικράτειας θα υποδέχονται τους εθελοντές και θα τους προμηθεύσουν με εξοπλισμό για τον καθαρισμό της ακτής.
Η εκστρατεία με τίτλο «Για να κολυμπάμε με την παρέα μας και όχι παρέα με τα σκουπίδια μας» πραγματοποιείται σε συνεργασία με τις Νομαρχίες Χαλκιδικής και Πιερίας, στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, για τον καθαρισμό των ακτών των νομών μας εν όψει του καλοκαιριού, προκειμένου να εξασφαλισθούν καλύτερες και καθαρότερες ακτές για τους λουόμενους.

Η επόμενη εκστρατεία της δράσης θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 20 Ιουνίου 2010 στην παραλία του Κορινού στην Πιερία.

Χορηγοί της εκστρατείας καθαρισμού των ακτών είναι η Coca-Cola Τρία Έψιλον, η Εταιρεία Τηλεπικοινωνιών CYTA Ελλάδος θυγατρική του Εθνικού Οργανισμού Τηλεπικοινωνιών Κύπρου και ο όμιλος ΜΑΣΟΥΤΗΣ Α.Ε.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως