{ Υγεία }

Καθηγήτρια συνελήφθη για μη χρήση μάσκας στην τάξη

«Αγοράστε μου μάσκαρα» ήταν η απάντηση σε πρόταση μαθητών να της αγοράσουν μία μάσκα


Κατηγορίες: Covid-19

Καθηγήτρια συνελήφθη για μη χρήση μάσκας στην τάξηΚαθηγήτρια που αρνείτο την ύπαρξη του κορωνοϊού και έβαζε απουσίες σε όποιον μαθητή της ζητούσε να φορέσει μάσκα, συνελήφθη την Παρασκευή (23/10) από τις αστυνομικές αρχές

Καθηγήτρια που αρνείτο την ύπαρξη του  κορωνοϊού και έβαζε απουσίες σε όποιον μαθητή της ζητούσε να φορέσει μάσκα, συνελήφθη την Παρασκευή (23/10) από τις αστυνομικές αρχές εξώ από το Επαγγελματικό Λύκειο Υμηττού όπου και εργαζόταν.  
Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του Mega, υπήρχαν καθημερινές συστάσεις  προς την καθηγήτρια για την χρήση μάσκας τόσο από τον διευθυντή του σχολείου όσο και από τους μαθητές και παρά την αναφορά που έγινε στην  Δευτεροβάθμια εκπαίδευση, η φιλόλογος επιμένει να μην φοράει μάσκα και να μην κρατάει τις απαιτούμενες αποστάσεις από τους μαθητές. Η απάντηση δε  που εισέπραξαν οι μαθητές όταν πρότειναν στην καθηγήτρια να της αγοράσουν μάσκα ήταν  «αγοράστε μου μάσκαρα».
 
Για τη στάση της καθηγήτριας μίλησε και ο πρόεδρος του δεκαπενταμελούς στο σχολείο, ο οποίος δήλωσε πως η καθηγήτρια έχει την δική της άποψη για τον κορωνοϊό και παρά τις υποδείξεις μαθητών και καθηγητών, η ίδια δεν συμμορφώνεται. Όπως δήλωσαν και οι μαθητές, η φιλόλογος είναι αρνητής της επιδημίας και υποστηρίζει ότι δεν υπάρχει κορωνοϊός κι ότι δεν παθαίνει κανείς τίποτα.
 
 

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ