Κάτι Ξαναψήνεται: Πώς θα κυλήσει το γεύμα στο σπίτι της Μαρίνας, παρέα με τον πυροσβεστήρα; (ΒΙΝΤΕΟ)

Μια διαφορετική εβδομάδα ξεκίνησε στο Κάτι Ξαναψήνεται! Εβδομάδα δεύτερης ευκαιρίας για πέντε παίκτες που έχουν ήδη δοκιμάσει ανεπιτυχώς την τύχη τους στο παιχνίδι και τώρα μπορούν να διεκδικήσουν ξανά το έπαθλο. Η Μαρία με τη χαμηλή βαθμολογία, η Μαρίνα που είχε βάλει φωτιά στην κουζίνα, ο Βασίλης από τα Λιόσια, ο Δημήτρης ο παρεξηγημένος και τέλος, η Ρένα, η αδικημένη, με την αξέχαστη παστιτσάδα. Πέντε προσωπικότητες που είχαν ξεχωρίσει με την παρουσία τους, ζήτησαν μια ευκαιρία ακόμη, ώστε να διορθώσουν τα λάθη που έκαναν την προηγούμενη φορά με σκοπό τα 2.500 ευρώ.

Τη Δευτέρα, οικοδέσποινα ήταν η Μαρία. Την προηγούμενη φορά ήταν εκείνη που έβαζε χαμηλούς βαθμούς και δεν της άρεσε σχεδόν τίποτα από τα πιάτα των καλεσμένων της. Τα πράγματα όμως δεν πήγαν όπως τα περίμενε…!

Την Τρίτη 18/1, οι καλεσμένοι θα βρεθούν στο σπίτι της Μαρίνας. Την τελευταία φορά είχε βάλει κυριολεκτικά… φωτιά στην κουζίνα της και γι’ αυτό οι καλεσμένοι, της φέρνουν δώρο έναν πυροσβεστήρα! Τα πιάτα της, προκαλούν ανάμεικτα συναισθήματα.

Την Τετάρτη 19/1,  έτοιμος να διεκδικήσει το έπαθλο για δεύτερη φορά,  είναι ο Βασίλης. Ετοιμάζει ιδιαίτερα πιάτα και προσέχει την κάθε λεπτομέρεια έτσι ώστε να συγκεντρώσει την υψηλότερη βαθμολογία, ωστόσο…λογαριάζει χωρίς τους ξενοδόχους.

Την Πέμπτη 20/1 είναι η σειρά του Δημήτρη. Πιο φιλικός από ποτέ αποφάσισε να κρατήσει αυτή την παρέα και να μην την “μπλοκάρει”  στα social media. Δηλώνει φίλος και με τους τέσσερις και πως όλοι είναι τα καλύτερα παιδιά. Όλα αυτά όμως αλλάζουν… τη στιγμή του δείπνου!

Την Παρασκευή 21/1 φτάνει η μέρα που θα ανακοινωθεί ο νικητής. Τα ηνία για αυτή την ξεχωριστή μέρα αναλαμβάνει η Ρένα η οποία θα κάνει τα πάντα για να μην χάσει.

Ποιος έμαθε τελικά από τα λάθη του και αξίζει να είναι ο νικητής της δεύτερης ευκαιρίας στο «ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ»;

“ΚΑΤΙ ΞΑΝΑΨΗΝΕΤΑΙ”

Με την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

Νέα επεισόδια καθημερινά στις 17.05, στον ΣΚΑΪ

►►►►►► Διαβάστε: Ποιες ταινίες θα δούμε σήμερα στην τηλεόραση -οι ταινίες δημοσιεύονται καθημερινά από το πρωί το αργότερο μέχρι τις 12.00 το μεσημέρι.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως