{ Τελευταία νέα }

Κάτια Δανδουλάκη: “Κάπου μέσα στον Δούκα Σεβαστό υπάρχει ένα αγκάθι…”

Άγριες Μέλισσες

 

Κατηγορίες: Ειδήσεις, Επικαιρότητα

Κάτια Δανδουλάκη: “Κάπου μέσα στον Δούκα Σεβαστό υπάρχει ένα αγκάθι…”Είναι ο κακός με τα καλά στοιχεία, ο καλός με τα κακά στοιχεία. Γιατί απλά έτσι είναι οι άνθρωποι.

Η Κάτια Δανδουλάκη παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό Τηλεθεατής και τη δημοσιογράφο Μαρία Κεφαλά μιλώντας για την Ανέτ που ερμηνεύει στις “Άγριες Μέλισσες”.
Η Κάτια Δανδουλάκη αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην τηλεοπτική της επιστροφή και στη συνεργασία με τον Λεωνίδα Κακούρη.
 
Ποιος σας έπεισε να γυρίσετε στην τηλεόραση; Ποιος σας έκανε την πρόταση;
 
Ο σκηνοθέτης Λευτέρης Χαρίτος. Και μόλις μου είπε για ποια πρόταση πρόκειται, κατάλαβα αμέσως ότι πρόκειται για μια πολύ ιδιαίτερη δουλειά και θυμήθηκα τις εποχές που κάναμε τις μεγάλες δουλειές στην τηλεόραση. Θυμήθηκα τη χρυσή δεκαπενταετία της μυθοπλασίας.
 
Έχετε συνεργαστεί ξανά με τον Λεωνίδα Κακούρη;
 
Με τον Λεωνίδα έχουμε ένα πολύ αστείο γεγονός που μας συνδέει. Το 1993 παίξαμε μαζί στο θέατρο και κάναμε τον “Γλάρο”. Ο Λεωνίδας τότε έκανε τον γιο μου. Το ανέκδοτο μας είναι που τώρα κάνει τον αδελφό μου και μου λέει, “Δηλαδή μετά από δέκα χρόνια θα κάνω τον πατέρα σου;”. Είναι ένας… λατρευτός κακός χαρακτήρας, γιατί ξέρει να υποστηρίζει την αλήθεια του ήρωα του. Νιώθεις από την ερμηνεία του ότι κάπου μέσα του υπάρχει ένα αγκάθι και τον κάνει να φέρεται έτσι. Κι όταν ο θεατής διαπιστώσει μια ανθρώπινη αδυναμία, χωρίς να ξέρει τον λόγο, υιοθετεί και αγαπάει ακόμα και τον κακό ήρωα.
 
Αυτή η σειρά έχει πολλούς κακούς ήρωες και ήταν να γίνουν όλοι αυτοί αγαπητοί.
 
Η Μελίνα Τσαμπάνη έχει κάνει ένα κατόρθωμα. Έχει φτιάξει όχι μόνο ένα σενάριο με μύθο αλλά με αιρετικούς χαρακτήρες. Δεν είναι μονοδιάστατοι οι χαρακτήρες της, είναι ο κακός με τα καλά στοιχεία, ο καλός με τα κακά στοιχεία. Γιατί απλά έτσι είναι οι άνθρωποι.

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ