Κάτοικοι Πόλης | Αποθήκη Δ’ Λιμάνι

Θέατρο – παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη: Κάτοικοι Πόλης 25 & 26 Μαΐου 2023 στην Αποθήκη Δ’ Λιμάνι


Μια βαλίτσα απ’ το Λονδίνο, μια εύθυμη πενιά του Τσιτσάνη στο λεωφορείο 3Κ του ΟΑΣΘ, η κατάρρευση μιας πολυκατοικίας στην πλατεία Ιπποδρομίου, μια αρχαία αιγυπτιακή κατάρα, ένας Γεωργιανός ζωγράφος και η δολοφονία ενός σπουδαίου πολιτικού. Τι κοινό μπορούν να έχουν όλα τα παραπάνω; Μα φυσικά, την Θεσσαλονίκη. Οι κάτοικοι της πόλης συστήνονται, θυμούνται και αφηγούνται τις ιστορίες τους: ιστορίες βιωματικές, προσωπικές, αλλά και συλλογικές. Ιστορίες του χθες και του σήμερα. Ιστορίες της πόλης τους.

Να θυμάστε! Οι κάτοικοι πόλης σας περιμένουν στις 20:00! Τα έσοδα της παράστασης θα διατεθούν στον Σύλλογο Παρκινσονικών Ασθενών και Φίλων Β. Ελλάδας. Μετά την πρεμιέρα στις 25/05, θα ακολουθήσει συζήτηση με τους συντελεστές της παράστασης.

Το project “Κάτοικοι Πόλης” δημιουργήθηκε στα πλαίσια μίας ακαδημαϊκής εργασίας με υπέυθυνη καθηγήτρια την Δανάη Θεοδωρίδου. Η ομάδα συστάθηκε τυχαία μέσα από ανοιχτό κάλεσμα του Τμήματος Θεάτρου της Σχολής Καλών Τεχνών ΑΠΘ. Στόχος μας, να μοιραστούμε ανοιχτά τα βιώματα και τις ανησυχίες μας, τις χαρές, τις λύπες, αλλά και τα όνειρα των κατοίκων μίας πόλης που δεν κοιμάται ποτέ.

Ταυτότητα παράστασης:
“Κάτοικοι Πόλης”
Σκηνοθεσία: Κατερίνα Νικολάτου
Δραματουργία/Σύνθεση Κειμένου: Δήμητρα Παντελή, Κατερίνα Νικολάτου
Σκηνική & Ενδυματολογική Επιμέλεια: Δήμητρα Παντελή
Βοηθός Σκηνοθέτη: Αλεξάνδρα Κακαδιάρη
Σχεδιασμός Αφίσας: Πασχάλης Μουδούρης
Επί σκηνής: Αντώνης Γλυτζουρής, Ματθαίος Ντίνας, Μάγδα Ράπτη, Πασχάλης Μουδούρης, Αποστόλης Καλαϊτζής, Αντιγόνη Αυδή, Σωσάννα Δροσοπούλου, Δήμητρα Παντελή

► Info

Κάτοικοι Πόλης
25 & 26 Μαΐου 2023
Ώρα 20.00
Αποθήκη Δ’ Λιμάνι
Γενική είσοδος 5€
(Τα έσοδα θα διατεθούν στο Σύλλογο Παρκινσονικών Ασθενών & Φίλων Βορείου Ελλάδος)


  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως