Κατσούλης: «Θέλω να ζητήσω συγνώμη στην αγαπημένη μου συνεργάτιδα για το δημοσίευμα περί σχέσης μαζί μου» (ΒΙΝΤΕΟ)

Την ζωντανή μετάδοση του “Στούντιο 4” θέλησε να εκμεταλλευτεί ο Κρατερός Κατσούλης, μεταξύ άλλων, το απόγευμα της Παρασκευής προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια που αφορά στην προσωπική του ζωή. Ο λόγος ήταν ένα δημοσίευμα που κυκλοφόρησε το ίδιο πρωινό και τον ήθελε να βρίσκεται σε σχέση με συνεργάτιδα του.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κρατερός Κατσούλης τόνισε πως «μιας και είμαστε ζωντανά θέλω να ζητήσω συγνώμη εκ μέρους στην αγαπημένη μου συνεργάτιδα, η οποία κάνει μάθημα πιλάτες στην σχολή Modus Vivedi γιατί πληροφορήθηκα ότι ξαφνικά έχει βγει ένα δημοσίευμα το οποίο είναι απόλυτα ψευδές αλλά τάραξε την οικογένεια της γυναίκας».

«Το δημοσίευμα αυτό λέει ότι είμαστε μαζί και είναι η καινούργια μου σχέση αλλά αυτός ο άνθρωπος, που δεν ανήκει στον χώρο μας και δεν έχει συνηθίσει να βάλλεται με έναν τρόπο, έχει σύζυγο, παιδάκι και πεθερά οι οποίοι πληροφορήθηκαν αυτό το πράγμα και δημιουργήθηκε μια αναταραχή».

«Το να στοχοποιείς ανθρώπους που συνεργάζονται σε έναν χώρο μπορεί μακροπρόθεσμα να βλάψει ακόμα και την ίδια την δουλειά» ξεκαθάρισε ο Κρατερός Κατσούλης προσθέτοντας πως «σας παρακαλώ πάρα πολύ, εάν δεν θέλετε να με βλάψετε εσκεμμένα και έχετε την καλοσύνη, μην το κάνετε αυτό».

H ανάρτηση στο Instagram του Κρατερού που πυροδότησε τις φήμες

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως