{ Διαγωνισμοί }

Κερδίστε δωρεάν τοκετό σε πολυτελή σουίτα - Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης

Μεγάλος διαγωνισμός στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας Γονιμότητας

 

Κατηγορίες: Διαγωνισμοί

Κερδίστε δωρεάν τοκετό σε πολυτελή σουίτα - Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης
ΔωρεάνEuromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης: μεγάλος διαγωνισμός με δώρα έναν δωρεάν τοκετό σε σουίτα και δύο τοκετούς με έκπτωση 50% σε μονόκλινα δωμάτια

Με έναν μεγάλο διαγωνισμό με δώρα έναν δωρεάν τοκετό και δύο τοκετούς με έκπτωση 50% γιορτάζει η Euromedica Γενική Κλινική Θεσσαλονίκης την Παγκόσμια Ημέρα Γονιμότητας (15/6). 

Στόχος της Κλινικής είναι να ευχαριστήσει από καρδιάς το κοινό της Θεσσαλονίκης και της Βόρειας Ελλάδας που τη στηρίζει και την εμπιστεύεται περισσότερα από 40 χρόνια.
Ο διαγωνισμός θα πραγματοποιηθεί μέσω των social media (facebook & Instagram της Κλινικής).

Ειδικότερα τα βήματα του διαγωνισμού είναι τα εξής:
1.     Επισκεφθείτε τη σελίδα της Γενικής Κλινικής στο Facebook (https://www.facebook.com/genikikliniki/) κάνοντας like στη σελίδα ή ακολουθήστε μας στο Instagram (https://www.instagram.com/genikikliniki/)
 
2.     Μοιραστείτε μαζί μας στα σχόλια κάτω από το post του διαγωνισμού το φύλο του μωρού σας!  Με αυτόν τον τρόπο μπαίνετε στην κλήρωση, διεκδικώντας τα δώρα του μεγάλου διαγωνισμού της Γενικής Κλινικής:
 
- 1 ΔΩΡΕΑΝ τοκετό σε πολυτελή σουίτα 
- 2 τοκετούς με έκπτωση 50% σε μονόκλινα δωμάτια
 
Ο διαγωνισμός λήγει τη Κυριακή 5 Ιουλίου στις 12 τα μεσάνυχτα. Η κλήρωση θα πραγματοποιηθεί ηλεκτρονικά μέσω της πλατφόρμας commentpicker.com. Οι νικήτριες θα ανακοινωθούν τη Δευτέρα 6/7 στην ιστοσελίδα, καθώς και στο facebook page της Κλινικής. 
 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ