Κική Αβραμίδου : Η πολύτεκνη μητέρα από την Κατερίνη που πέρασε στην Ιατρική Αθήνας

Κική Αβραμίδου : Η πολύτεκνη μητέρα από την Κατερίνη που πέρασε στην Ιατρική Αθήνας

Η Κική Αβραμίδου, σύζυγος στρατιωτικού και μητέρα 6 παιδιών, ηλικίας από 6 έως 18 ετών, τελειώνοντας το εσπερινό ΕΠΑΛ στην Κατερίνη περνάει με επιτυχία στην Ιατρική Αθηνών.
 
Σε μία εφ όλης της ύλης συνέντευξη στο Ράδιο Ενημέρωση 92.2 και στον Ηλία Χρυσικό, η Κική μας αποκαλύπτει πως έφτασε σ? αυτή την τεράστια επιτυχία.
 
«Δεν νομίζω ότι έχω επιτύχει κάτι σημαντικό – θεωρώ ότι η συνέχεια θα είναι δυσκολότερη.. Εργαζόμουν το πρωί, το μεσημέρι με τις ανειλημμένες υποχρεώσεις μιας νοικοκυράς και το βράδυ σχολείο και μετά διάβασμα.
 
Παρ όλα αυτά είχα καταξιωμένους ανθρώπους δίπλα μου, όλους αυτούς τους εκπαιδευτικούς που πραγματικά τους είμαι υποχρεωμένη, γιατί χωρίς να κάνω ιδιαίτερα μαθήματα, άλλωστε δεν υπήρχε χρόνος γι αυτά, με στήριξαν πάρα πολύ κυρίως ψυχολογικά παρά εκπαιδευτικά, γιατί όπως καταλαβαίνετε εμείς οι μεγάλοι άνθρωποι χρειαζόμαστε περισσότερη ψυχολογική υποστήριξη λόγω των πολλών υποχρεώσεών μας.
 
Θα ήθελα να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την καθηγήτρια μου κυρία Πλάτσα – που ήταν ο φύλακας άγγελός μου αλλά και όλων των συμμαθητών μου, γιατί αφιέρωσε χρόνο από τη ζωή της για να μας στηρίξει όλους. Είναι παράδειγμα προς μίμηση, είναι και αυτή πολύτεκνη μητέρα με πολλές υποχρεώσεις.»
 
Σε ερώτηση του κ. Χρυσικού, αν θα μπορέσει να τα καταφέρει με τις οικογενειακές της υποχρεώσεις αλλά και τις σπουδές της παράλληλα, η Κική απάντησε «Έδωσε ψυχή και σώμα σ? αυτή τη μάχη και θέλω να το προσπαθήσω. Έχω την αμέριστη υποστήριξη του συζύγου μου, θα επιστρατεύσουμε τους γονείς μας – θα τα καταφέρω. Ελάχιστες ώρες ύπνου είναι το φυσιολογικό για μένα, δεν θα έχω κάποιο πρόβλημα».
 
Πηγή Pierianews.gr

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως