«Κing Βe» | Θέρμης Δρώμενα 2023

Οι «Κing Βe» συμμετέχουν στα Θέρμης Δρώμενα 2023


Οι «Κing Βe» είναι ένα Βlues-Rock συγκρότημα της Θεσσαλονίκης από το 2000 που παίζουν διασκευές 70’s-90’s με το δικό τους αξιόλογο τρόπο. Παρόλο που παίζουν διασκευές, αφήνουν το δικό τους στίγμα στα κομμάτια , βγάζοντας προς τα έξω το κατάλληλο συναίσθημα, υποστηρίζοντας αυτό που είπε ο μεγάλος Hendrix “Blues is easy to play but hard to feel”.

Με πολλαπλές συμμετοχές σε μουσικά φεστιβάλ και εμφανίσεις στα ροκ μπαρ και μουσικές σκηνές εντός και εκτός Θεσσαλονίκης, ξεχωρίζουν τα αφιερώματα που έκαναν στην θρυλική Janis Joplin, στους Lynyrd Skynyrd και φυσικά στον Jimi Hendrix.

Οι King Be έχουν μια πλούσια ιστορία και σίγουρα έχουν κερδίσει το δικό τους μικρό κομμάτι στην μουσική ιστορία της πόλης τους.

Μέλη συγκροτήματος :
Σοφία Αδάμου – Φωνή
Βασίλης Κεχαγιάς – Ηλεκτρική Κιθάρα
Κώστας Τάνης – Ντραμς
Διονύσης Φραντζής – Μπάσο

► Info

Πέμπτη 14 Σεπτεμβρίου 2023
Πάρκο Πλαγιαρίου
Έναρξη : 20.30
Είσοδος : Δωρεάν

Φωτογραφία εξωφύλλου από το Pixabay


  • Το cityportal σας συνιστά πριν επισκεφθείτε έναν χώρο, να επικοινωνείτε πρώτα μαζί τους, για να επιβεβαιώσετε το πρόγραμμα, μέρες και ώρες λειτουργίας, έτσι ώστε να αποφύγετε οποιαδήποτε ταλαιπωρία στην περίπτωση που υπάρξει κάποια ακύρωση ή αναβολή της τελευταίας στιγμής

  • Τι να κάνω στη Θεσσαλονίκη σήμερα, αύριο και τις επόμενες μέρες. Εκδηλώσεις με εισιτήριο αλλά και ΔΩΡΕΑΝ: ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΕΚΔΗΛΩΣΕΩΝ

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως