Πρεσβυτέρα

Κιβωτός του Κόσμου: Εκνευρισμένη η πρεσβυτέρα – «Ρε αϊ φύγετε από εδώ»

Ένταση επικράτησε με την πρεσβυτέρα και συνέβη ένα περιστατικό κατά την έξοδό της από την Κιβωτό του Κόσμου. Ο δημοσιογράφος, Ιάσονας Τσώλης, μετέφερε όλο το ρεπορτάζ στην εκπομπή T-Live:

«Κανείς δεν περίμενε ότι θα δούμε αυτή τη γυναίκα, την πρεσβυτέρα, τη σύζυγο του πατρός Αντωνίου -μια γυναίκα που σε όλες τις της τηλεοπτικές συνεντεύξεις ήταν ένας άνθρωπος πράος, ήρεμος και με το χαμόγελο- να συμπεριφέρεται με τον τρόπο που συμπεριφέρθηκε»

Στα πλάνα της εκπομπής οι δημοσιογράφοι ρωτούν την πρεσβυτέρα, αν θέλει να πει δύο λόγια για όσα έχουν συμβεί. Η ίδια φωνάζει με εκνευρισμό «Ρε αϊ φύγε από εδώ», χτυπά το πόδι της στην άσφαλτο και με το χέρι της το αυτοκίνητο που είναι να επιβιβαστεί και τελικά μπαίνει κι ο οδηγός φεύγει γρήγορα.

Όπως συνέχισε ο δημοσιογράφος της εκπομπής: «Η πρεσβυτέρα άνοιξε την πόρτα της δομής, στην οποία βρίσκεται το διαμέρισμα όπου διαμένει, κρατώντας μια βαλίτσα. Ταυτόχρονα εκείνη την ώρα έφτασε το αυτοκίνητο έξω από την πόρτα. Με γρήγορες και νευρικές κινήσεις βγήκε και στη θέα της τρέξαμε να την πλησιάσουμε και να μας πει δυο λόγια, γιατί όλο αυτό το διάστημα δεν μας έχει μιλήσει ούτε η ίδια ούτε ο πατέρας Αντώνιος. Βλέποντάς μας εκνευρίστηκε, άρχισε να χτυπά το πόδι στην άσφαλτο, με το χέρι της το παρμπρίζ του αυτοκινήτου, το οποίο όπως είχε σταθμεύσει, δεν μπορούσε να μπει μέσα και να μην δεχθεί τις ερωτήσεις μας. Μπήκε μέσα κι οδηγός έφυγε»