Κλείνει μετά από 30 χρόνια το Art-Time στη Θεσσαλονίκη

Ρολά κατέβασε το γνωστό κατάστημα ειδών ζωγραφικής Art-Time της Θεσσαλονίκης, το οποίο επί δεκαετίες υπήρξε σημείο συνάντησης των καλλιτεχνών της πόλης και όχι μόνο. Το art time εξυπηρετούσε καθημερινά εκατοντάδες χομπίστες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες.

Με έτος ίδρυσης το 1991, το ART-TIME σε σύντομο χρονικό διάστημα κατάφερε να πρωταγωνιστήσει στον τομέα των εξειδικευμένων ειδών ζωγραφικής. Εισαγωγές, εξαγωγές, αντιπροσωπείες, νέα προιόντα, νέες τεχνικές αλλά κυρίως αγάπη για τη ζωγραφική και τις τέχνες, κατάφεραν να θέσουν το ART-TIME κέντρο συνάντησης καλλιτεχνών και φίλων.

Το Art-Time με ανακοίνωσή του αποχαιρέτησε τους επί 30 χρόνια φίλους του:

«Μετά από 30 χρόνια παρουσίας στον χώρο, ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσουμε.

Από σήμερα (9/11) το κατάστημα της Θεσσαλονίκης κατεβάζει τα ρολά του, ενώ το κατάστημα της Αθήνας θα ρίξει τη δική του αυλαία στις 30 Νοεμβρίου.

Θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την αγάπη που μας δείξατε σε όλη τη διάρκεια αυτής της διαδρομής που διανύσαμε παρέα».

Το Art-Time διέθετε τη μεγαλύτερη γκάμα ειδών ζωγραφικής, χειροτεχνίας, σχεδίου και χόμπι. Άνοιξε το 1991 και σύντομα έγινε το αγαπημένο στέκι καλλιτεχνών και φίλων της Τέχνης. Με πάνω από 15.000 κωδικούς, εξειδικευμένα προϊόντα και πάνω απ’ όλα αγάπη για τα εικαστικά, το Art-Time, μέσα από τους δύο φυσικούς του χώρους σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη αλλά και online, εξυπηρετούσε καθημερινά εκατοντάδες χομπίστες, επαγγελματίες και ερασιτέχνες καλλιτέχνες.

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως