{ Εκπαίδευση }

Κλειστές όλες οι υπηρεσίες του ΑΠΘ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) έως 16 Αυγούστου


Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Κλειστές όλες οι υπηρεσίες του ΑΠΘ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης) έως 16 ΑυγούστουΚλειστές από Δευτέρα 29 Ιουλίου έως και 16 Αυγούστου θα παραμείνουν όλες οι υπηρεσίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Κλειστές από  Δευτέρα 29 Ιουλίου έως και 16 Αυγούστου θα παραμείνουν όλες οι υπηρεσίες του ΑΠΘ (Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης). Θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας μόνο οι απαραίτητες υπηρεσίες υποστήριξης:
 
Αναλυτικά η ανακοίνωση:
 
"Όλες οι υπηρεσίες του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης θα παραμείνουν κλειστές όπως κάθε χρόνο για το διάστημα από 29/7 έως και 16/8. Για κάλυψη έκτακτων θεμάτων, θα λειτουργούν με προσωπικό ασφαλείας μόνο οι απαραίτητες υπηρεσίες υποστήριξης: Τεχνικό Συνεργείο, Κέντρο Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης (ηλεκτρονική & τηλεφωνική εξυπηρέτηση) και Υπηρεσία Φύλαξης. Οι υπηρεσίες του ΕΛΚΕ θα λειτουργήσουν όλο το διάστημα με κανονικό ωράριο αλλά με μειωμένο προσωπικό, εκτός της εβδομάδας 12-16/8 που θα παραμείνουν κλειστές.
 
Κατά το διάστημα 28/7 έως και 18/8 θα παραμείνουν κλειστά όλα τα κτίρια και η πρόσβαση σε αυτά θα γίνεται μόνο για αιτιολογημένη ανάγκη, σε συνεννόηση με την υπηρεσία φύλαξης στο ισόγειο του κτιρίου διοίκησης, που λειτουργεί όλο το 24ωρο. Τηλέφωνα ανάγκης: 2310 996929 και 2310 996100. Τονίζεται ότι η υπηρεσία φύλαξης θα διευκολύνει την είσοδο στα κτίρια μόνο για περιπτώσεις ανάγκης. Οι ερευνητές που χρειάζονται πρόσβαση στα εργαστήρια για ερευνητικούς λόγους θα πρέπει να επικοινωνήσουν με τον Κοσμήτορα της Σχολής ή τον Πρόεδρο του τμήματος. Παρακαλούνται τα μέλη ΔΕΠ να ενημερώσουν σχετικά και τους συνεργάτες τους (υποψ. διδάκτορες κ.α.).
 
Κατά το παραπάνω διάστημα θα είναι κλειδωμένες και όλες οι εξωτερικές καγκελόπορτες της πανεπιστημιούπολης. Η πρόσβαση αυτοκινήτων θα γίνεται μόνο μέσω της κεντρικής εισόδου από την πλευρά της οδού Εγνατίας (απέναντι από την πύλη της ΔΕΘ) και των πεζών από τις κεντρικές εισόδους της οδού Εγνατίας και Αγ. Δημητρίου".

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ