Κλέων Γρηγοριάδης για την απόφαση Γεωργούλη και τη συμμετοχή του ως κριτής στο  YFSF”

Κλέων Γρηγοριάδης για την απόφαση Γεωργούλη και τη συμμετοχή του ως κριτής στο YFSF”

Ο κύριος Γεωργούλης θα είναι και κριτής του Your face sounds familiar, στον Αντ1...

Ο Αλέξης Γεωργούλης ζήτησε από τους Έλληνες  τη θέση του ευρωβουλευτή στις Βρυξέλλες για τις ευρωπαϊκές υποθέσεις. Ο κύριος Γεωργούλης ταυτοχρόνως θα είναι κριτής του Your face sounds familiar, στον Αντ1…
Ο Κλέων Γρηγοριάδης βρέθηκε στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης “Αξύριστα Πηγούνια” στο θέατρο ”Από Μηχανής” και η κάμερα του Happy Day ήταν εκεί. Ο ηθοποιός και βουλευτής του Μέρα 25 σχολίασε, μεταξύ άλλων, την απόφαση του Αλέξη Γεωργούλη να βρεθεί εκ νέου στην κριτική επιτροπή του “Your Face Sounds Familiar”.
 
Αυτή τη σεζόν, ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι και πάλι ένας εκ των τεσσάρων κριτών στο σόου μεταμφιέσεων του ΑΝΤ1:
 
“Ο κύριος Γεωργούλης, όπως εγώ και οποιοσδήποτε βουλευτής των 300 ή των υπολοίπων που είναι στο ευρωκοινοβούλιο, δικαιούται να κάνει μια εργασία. Είναι φως φανάρι και μόνο αφελής θα πίστευε ότι το κάνει για τα χρήματα” είπε ο Κλέων Γρηγοριάδης και πρόσθεσε
“Είναι αστείος ο συσχετισμός δεδομένου ότι είναι προφανές πως κάποιος το κάνει κυρίως από καλλιτεχνικό άγχος. Να μη μείνει άπραγος καλλιτεχνικά και να μην αποκοπεί από τα πράγματα. Υπάρχει το άγχος να μην ξεχαστεί από το κοινό”.
Μάλιστα, αναφορικά με την αμοιβή ενός ευρωβουλευτή και την αντίστοιχη ενός κριτή σε τάλεντ σόου, ο Κλέων Γρηγοριάδης είπε ότι “η αμοιβή ενός ευρωβουλευτή είναι πολύ μεγάλη για να ασχολείται με τα ψίχουλα που θα εισπράξει από το Your Face Sounds Familiar”.
 

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως