{ Παιδί }

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» : Οι καλοκαιρινές γιορτές του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού Σταθμού


Κατηγορίες: Παιδί

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» : Οι καλοκαιρινές γιορτές του Νηπιαγωγείου και του Παιδικού ΣταθμούΜε δύο όμορφες και πρωτότυπες εκδηλώσεις τα νήπια και οι μικροί μαθητές του Παιδικού Σταθμού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», αποχαιρέτισαν την φετινή χρονιά και υποδέχθηκαν το νέο κύκλο της ζωής τους.

Με δύο όμορφες και πρωτότυπες εκδηλώσεις  τα νήπια και οι μικροί μαθητές του Παιδικού Σταθμού του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ», αποχαιρέτισαν την φετινή χρονιά και υποδέχθηκαν το νέο κύκλο της ζωής τους.
Η καλοκαιρινή γιορτή του Νηπιαγωγείου  είχε με θέμα «Ο Μικρός Πρίγκιπας» όπου τα παιδιά φόρεσαν τις στολές τους, ανέβηκαν στη σκηνή και έλαβαν το πιο ζεστό χειροκρότημα ενώ τα μικρά Αστεράκια και Μελισσάκια του Παιδικού Σταθμού  ήταν οι πρωταγωνιστές της γιορτής «Μύθοι, μύθοι… Παραμύθι» βασισμένη στο ετήσιο εκπαιδευτικό project  με θέμα τους μύθους του Αισώπου.
Μικροί και μεγάλοι, με συγκίνηση και χαρά αποχαιρέτησαν αυτήν τη μοναδική χρονιά και έδωσαν ραντεβού  για του χρόνου.

Το Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ