{ Εκπαίδευση }

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Υποτροφίες Σχολικού Έτους 2020-2021

 

Κατηγορίες: Εκπαίδευση

Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» Υποτροφίες Σχολικού Έτους 2020-2021

Χώρος: Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ
Διεύθυνση: οδός Δελασάλ, Πεύκα, 57010
Θεσσαλονίκη
: Χάρτης
Πληροφορίες: πως πάω Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ
Τιμή: 0.00

Πότε: 27/02/2020 - 11/05/2020
Ώρα έναρξης: 17:30
Δηλώσεις συμμετοχής έως τη Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020

Δικαίωμα συμμετοχής στις υποτροφίες του Κολεγίου «ΔΕΛΑΣΑΛ» έχουν οι μαθητές όλων των σχολείων, (δημοσίων και ιδιωτικών) που φοιτούν στην ΣΤ΄ τάξη του Δημοτικού

Το Κολέγιο «ΔΕΛΑΣΑΛ» πραγματοποιεί κάθε χρόνο γραπτές εξετάσεις για τη χορήγηση υποτροφιών σε μαθητές και μαθήτριες που θα φοιτήσουν στην Α΄ Γυμνασίου. Η χορήγηση υποτροφίας γίνεται με βάση κριτήρια που αφορούν οικονομικούς λόγους αλλά και την επίδοση του παιδιού στις εξετάσεις της 11ης Μαΐου 2020.

Πιο συγκεριμένα, το Κολέγιο "ΔΕΛΑΣΑΛ" διενεργεί ετησίως γραπτές εξετάσεις για τη χορήγηση υποτροφιών σε μαθητές και μαθήτριες που θα φοιτήσουν στην Α' Γυμνασίου. Οι εξετάσεις γίνονται την άνοιξη (Απρίλιος - Μάιος), στις εγκαταστάσεις τού Γυμνασίου - Λυκείου "ΔΕΛΑΣΑΛ". Οι μαθητές εξετάζονται στα μαθήματα της γλώσσας και των μαθηματικών του Δημοτικού. 

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές που φοιτούν στην ΣΤ΄ τάξη του Δημοτικού «ΔΕΛΑΣΑΛ» είτε άλλων σχολείων, δημοσίων και ιδιωτικών.
Οι υποτροφίες χορηγούνται με κριτήριο τις επιδόσεις του παιδιού 

INFO
Οι εξετάσεις θα γίνουν τη Δευτέρα, 11 Μαΐου 2020 και ώρα 17:30, στις εγκαταστάσεις του Γυμνασίου – Λυκείου «ΔΕΛΑΣΑΛ». Δηλώσεις συμμετοχής έως τη Δευτέρα, 4 Μαΐου 2020.
Για περισσότερες πληροφορίες πατήστε εδώ: https://www.delasalle.gr/index.php/scholarships2020
 
Το Κολέγιο ΔΕΛΑΣΑΛ είναι ένας εκπαιδευτικός οργανισμός, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα, ο οποίος ανήκει στο παγκόσμιο εκπαιδευτικό δίκτυο La Salle. Λειτουργεί από το 1888, προσφέροντας αγωγή και ουσιαστική παιδεία σε μαθητές από τον Παιδικό Σταθμό έως και το Λύκειο.

:

Για να μαθαίνεις πρώτος τι γίνεται στη Θεσσαλονίκη
Ακολούθησε μας στο Facebook

 

 TOP 10 ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ