Κολομβία: Πώς οι αρχές βρήκαν τα 4 παιδιά (VIDEO)

Σενάριο από ταινία θυμίζει η περιπέτεια που έζησαν τέσσερα αδέρφια στην Κολομβία. Βρέθηκαν ζωντανά, αφού περιπλανήθηκαν για 40 ημέρες στην πυκνή ζούγκλα του Αμαζονίου, αντιμέτωπα με άγρια ζώα, ερπετά και καρτέλ ναρκωτικών.

Τα παιδιά – ηλικίας από ενός έως 13 ετών- χάθηκαν στη ζούγκλα, αφότου συνετρίβη το μικρό αεροσκάφος, στο οποίο επέβαιναν. Για ένα “πραγματικά συγκλονιστικό παράδειγμα επιβίωσης, που θα περάσει στην ιστορία”, έκανε λόγο ο πρόεδρος της Κολομβίας.

 

Οι ομάδες έρευνας και διάσωσης που «χτένιζαν» επί εβδομάδες την περιοχή, θα είχαν χάσει προ πολλού τις ελπίδες τους αν δεν έβρισκαν μισοφαγωμένα άγρια φρούτα, παπούτσια, πρόχειρα καταλύματα και ίχνη στις λάσπες και τα χώματα που υποδείκνυαν πως τα παιδιά ήταν ζωντανά.

Ο κολομβιανός στρατός δημοσιοποίησε μέσω Twitter περισσότερες φωτογραφίες από το σημείο όπου βρέθηκαν τα αδέλφια, καθισμένα πάνω σε λινάτσες, πλαισιωμένα από στρατιωτικούς και ιθαγενείς που τους πρόσφεραν να φάνε και να πιούνε. Τα δυο μεγαλύτερα φόραγαν σκισμένα παντελόνια τζιν και μακρυμάνικα μπλουζάκια, με τα πόδια τυλιγμένα με λωρίδες υφάσματος.


Ο στρατός εξακολουθεί να αναζητά τον Wilson, τον σκύλο αναζήτησης που χάθηκε κατά την διάρκεια της έρευνας των παιδιών μέσα στη ζούγκλα.


Διεθνή | Σάββατο 10 Ιουνίου 2023 | Φωτογραφία από το depositphotos.com

 

Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα | Ενημερωθείτε

Ακολουθείστε το Cityportal.gr στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι όλα τα τελευταία νέα

Cityportal.gr Live ενημέρωση: O κορωνοϊός λεπτό προς λεπτό στην Ελλάδα και παγκοσμίως