Κολωνός: Εβδομάδα εξελίξεων στην υπόθεση της 12χρονης

Αθήνα Κυριακή 23/10/2022 Κολωνός: Εβδομάδα εξελίξεων στην υπόθεση της 12χρονης

Με ταχύτατους ρυθμούς συνεχίζονται οι έρευνες των αρχών για την υπόθεση του βιασμού και της μαστροπείας με θύμα το 12χρονο κορίτσι από τον Κολωνό, μια υπόθεση που έχει συγκλονίσει το πανελλήνιο.

Ήδη οι αρχές έχουν προχωρήσει σε αρκετές συλλήψεις για την εν λόγω υπόθεση, ενώ όπως αποκάλυψε το MEGA, ετοιμάζονται ήδη ακόμα 8 εντάλματα σύλληψης, τα οποία αφορούν άνδρες που κακοποίησαν σεξουαλικά το παιδί.


Διαβάστε όλες τις εξελίξεις εδώ


 

Νέα εντάλματα σύλληψης για την σεξουαλική κακοποίηση και εκμετάλλευση της 12χρονης στον Κολωνό αναμένονται τις επόμενες μέρες. Οι αρχές κινούνται με πλήρη μυστικότητα, ενώ έχουν υποβάλει αίτημα στον εισαγγελέα να επιτρέψει τη δημοσιοποίηση των στοιχείων όλων των συλληφθέντων.

Καθοριστικό ρόλο θα παίξει η νέα συμπληρωματική κατάθεση της ανήλικης, στην οποία αναμένεται να παρουσιαστεί ένα «πακέτο» ταυτοποιημένων ατόμων, έτσι ώστε να διαπιστωθεί ποιους θα αναγνωρίσει. Όμως σε κάθε περίπτωση, τον τρόπο με τον οποίο θα κινηθεί η διαδικασία τον ορίζει η ανακρίτρια που χειρίζεται την υπόθεση.

Η εβδομάδα που έρχεται χαρακτηρίζεται «εβδομάδα εξελίξεων», εν αναμονή νέων ενταλμάτων με «κλειδί» τα στοιχεία από τους αναλυτές της διεύθυνσης εγκληματολογικών ερευνών, κυρίως από τις συσκευές του Η. Μίχου και της 37χρονης προφυλακισθείσας μητέρας, σχετικά με την διαχείριση της πλατφόρμας γνωριμιών, όπου είχαν δημιουργηθεί προφίλ της ανήλικης με στόχο της εκπόρνευση της.

Στο “μικροσκόπιο” θα μπουν και οι άνδρες που προσήλθαν τα τελευταία 24ωρα αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ, καθώς για κάποιους φέρονται να υπάρχουν ενδείξεις πως δεν έμειναν απλά σε ανταλλαγή μηνυμάτων και τηλεφωνικές συνομιλίες, αλλά προχώρησαν και στο επόμενο βήμα, αυτό της δια ζώσης επαφής.


Διαβάστε επίσης:

Βιασμός 12χρονης: Τρεις ακόμη άνδρες παρουσιάστηκαν αυτοβούλως στη ΓΑΔΑ