Μίχος και Σοφιανίδης

Κολωνός: Ταυτοποιήθηκε εμπλεκόμενος που είχε καταθέσει χρήματα στη μητέρα της 12χρονης

Τρέχουν οι εξελίξεις στην υπόθεση βιασμού της 12χρονης στον Κολωνό. Ταυτοποιήθηκε άτομο που είχε καταθέσει χρήματα στη μητέρα της 12χρονης.

Ο  δημοσιογράφος Δήμος Βερύκιος αποκάλυψε στον Alpha ότι βρέθηκαν χρήματα στον τραπεζικό λογαριασμό της μητέρας της ανήλικης από άτομο που ταυτοποιήθηκε ως παιδεραστής και εμπλέκεται στην υπόθεση. Πρόκειται για δύο καταθέσεις, 20 και 25 ευρώ.

«Πριν από λίγο σύμφωνα με απόλυτα εξακριβωμένες πληροφορίες, ταυτοποιήθηκε στην υπόθεση του 53χρονου ένας παιδεραστής που είχε καταθέσει χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας του παιδιού. Της 12χρονης. Και όχι μεγάλα ποσά. 20 και 25 ευρώ. Υπάρχει η πρώτη ταυτοποίηση. Είναι πάρα πολύ δύσκολο να γίνει η ταυτοποίηση, αυτό γίνεται είτε με κατάθεση χρημάτων -όπως σας αποκαλύπτω τώρα- είτε με μαρτυρία από το ίδιο το παιδί» ανέφερε ο Δήμος Βερύκιος και συνέχισε:

«Έχουν απευθυνθεί σε ψυχολόγους και στην πανεπιστημιακή κοινότητα για να δουν πώς θα μπει το παιδί στη βάσανο της ταυτοποίησης των δραστών, οι οποίοι όπως καταλαβαίνουμε δεν είναι λίγοι. Η είδηση είναι ότι βρέθηκαν χρήματα στον λογαριασμό της μητέρας της 12χρονης που είχε καταθέσει ένας εκ των δραστών».

Διαβάστε επίσης

Βιασμός 12χρονης στον Κολωνό: Αναγνώρισε 10 βιαστές από φωτογραφίες ταυτότητας