χερι παιδιού κρατά χέρι ενήλικα

Κολωνός βιασμός 12χρονης: «Ρε θείε θα με υιοθετήσεις;»

Ο πρώτος ξάδερφος του πατέρα της 12χρονης μίλησε  (Παρασκευή 14/10/2022)  στο “Live News“ στο Mega, αποκαλύπτοντας ότι το κοριτσάκι όταν ήταν εννέα ετών, του είχε ζητήσει να την υιοθετήσει μετά από ένα τριήμερο που πέρασε μαζί με εκείνον και την συνομήλικη ξαδέλφη της.

Ο θείος της 12χρονης υποστηρίζει πως «όταν ήρθε σε ηλικία 9 χρονών εδώ, η κόρη μου πρέπει να ήταν 10, φαινόταν το παιδί αυτό ότι ήταν απελευθερωμένο. Της έλεγε «μήπως έχεις κανένα γκόμενο;» Φαινόταν ότι είχε μια άλφα ελευθερία, δεν είχε κανέναν έλεγχο».

Σύμφωνα με τον ίδιο «έχω τρέξει για αυτά τα παιδιά, όπως και για τον πατέρα της 12χρονης. Έτρεχα να τον βγάλω από τα κρατητήρια, να τον βγάλω από την φυλακή. Όλη μέρα ήταν στα ναρκωτικά κι ”έτρωγε” τα χρήματα από όλα τα επιδόματα». Μάλιστα όπως αποκάλυψε ο πρώτος ξάδερφος του πατέρα της 12χρονης, ο άνδρας έκανε χρήση ουσιών μέσα στο σπίτι όπου ζούσαν και τα παιδιά.


ΔΙΑΒΑΣΤΕ Όλα τα νέα και οι τελευταίες αποκαλύψεις γύρω από την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας του 12χρονου κοριτσιού


Όπως είπε, παρενέβη μαζί με ένα ξάδερφό του από το Αγρίνιο την στιγμή που ο πατέρας της 12χρονης είχε προσπαθήσει να δείρει την θεία της 12χρονης από την Λευκάδα για ασήμαντο λόγο σε παρελθόντα χρόνο και υποστήριξε ότι ήταν πολλαπλές οι φορές που είχε δείρει την μητέρα της 12χρονης αλλά και τα παιδιά του. Ακόμη υπογράμμισε ότι η μητέρα πήγε να μείνει στη στέγη κακοποιημένων γυναικών.

Μου ζήτησε από μόνης της η 12χρονη να την υιοθετήσω

«Είχα πάει στο Αγρίνιο για ένα μνημόσυνο ενός θείου μου, τρεις μέρες περάσαμε πολύ όμορφα και μου ζήτησε από μόνης της η 12χρονη να την υιοθετήσω κι έμεινα άναυδος.

«Και σκεφτείτε για τρεις μέρες που πέρασε καλά με την κόρη μου, που είναι 13 ετών, που πέρασε καλά, τρώγαμε όλοι μαζί, έπλενε τα δόντια του στην ώρα του, είχε μπει σε μια σειρά. Μου είπε «Ρε θείε θα με υιοθετήσεις;» της λέω “κορίτσι μου, πως θα σε πάρω από τα αδέλφια σου; Σε θέλουν κι αυτά και σε αγαπάνε”. Σκεφτείτε τι μου έλεγε το παιδί έτσι που είχε έρθει τρεις μέρες μαζί μου…»

Ζητάγαμε από την γιαγιά των παιδιών να πάρουμε ένα ή δύο παιδάκια για να περάσουν λίγο όμορφα κι αυτά και δεν μας τα έδιναν ποτέ».

Επιπλέον, ο θείος της 12χρονης αποκάλυψε ότι μία άλλη θεία ήθελε να υιοθετήσει κανονικά με χαρτιά ένα άλλο αδερφάκι της 12χρονης και πάλι δεν έδιναν το παιδί.

10 παρά το βράδυ ήταν μόνη της μαζί με τον μικρό της αδελφό σε καφετέρια του Κολωνού 

«Ένα βράδυ μου έκανε call me back η 12χρονη στην εφαρμογή του viber, και πήρα με βίντεο κλήση πίσω και είδα μέσα σε καφετέρια του Κολωνού και ήταν μόνη της 10 παρά το βράδυ μαζί με τον μικρό της αδελφό». Όπως είπε επικοινώνησε με τους γονείς και τους είπε να πάνε να πάρουν τα παιδιά. Η αντίδρασή των γονέων ήταν να ξεσπάσουν σε γέλια.

Αποκάλυψε ότι «πήρα την αστυνομία να ζητήσω βοήθεια για τα παιδιά και μου είπαν ότι γνωρίζουν για τους ξυλοδαρμούς». Δήλωσε χαρακτηριστικά ότι είναι πρόθυμος να κάνει ότι είναι αναγκαίο για να βοηθήσει τα παιδιά.

Φωτογραφία πηγη 

Παιδόφιλοι: «Φαινόταν μεγαλύτερη», «με προκαλούσε»