Αφροδίτη Μάνου και Έλενα Ακρίτα

Kόντρα μεταξύ Ακρίτα - Μάνου για την Κιβωτό του Κόσμου

Μία ακόμα κόντρα ξέσπασε μεταξύ της Ελενας Ακρίτα και της Αφροδίτης Μάνου. Αφορμή αυτή τη φορά ήταν οι καταγγελίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας για την “Κιβωτό του Κόσμου”.

Όλα ξεκίνησαν με αφορμή μία ανάρτηση της Έλενας Ακρίτα, όπου ανέφερε ότι έχει υπάρξει εθελόντρια στη “Κιβωτό του Κόσμου” και έχει θαυμάσει τον πατέρα Αντώνιο για το έργο του. Αναφέρει δε ότι τον υπερασπίστηκε “με την καρδιά της” όταν κατηγορήθηκε για ρατσισμό.

Η Αφροδίτη Μάνου έκανε μία αιχμηρή ανάρτηση στα social media, σχολιάζοντας τα λεγόμενα της Έλενας Ακρίτα.


 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ: Όλα τα νέα και οι εξελίξεις γύρω από την υπόθεση «Κιβωτός του Κόσμου»


 

Μεταξύ άλλων, η γνωστή καλλιτέχνης γράφει: “Να υποθέσουμε τώρα Έλενα (Ακρίτα) ότι ήσουνα συνένοχη του κατηγορούμενου ως παιδόφιλου ιερωμένου; Ότι τον κάλυπτες και ότι όλος ο πολιτικός χώρος που υποστηρίζεις είσαστε παιδόφιλοι και πορνοβοσκοί; […] Τι γρήγορα που ξεθωριάζει η “αλήθεια” τη σήμερον ημέρα…”.

Η απάντηση της Έλενας Ακρίτα στην Αφροδίτη Μάνου

Η κόντρα των δύο γυναικών συνεχίστηκε, καθώς η Έλενα Ακρίτα με νέα ανάρτησή της στο facebook, απάντησε στα όσα έγραψε για εκείνη η Αφροδίτη Μάνου.

“Έγραψα ότι υπήρξα εθελόντρια στην Κιβωτό του Κόσμου. Έγραψε αυτό. Μη γίνεις ποτέ Αφροδίτη Μάνου. Μην κάνεις ποτέ το παιδί σου σαν την Αφροδίτη Μάνου”, αναφέρει η δημοσιογράφος και συγγραφέας και συμπληρώνει ότι θα κινηθεί δικαστικά.